Maciej - opinia (1) Bardzo dobre opony, w dobrej cenie. To już drugi komplet jaki kupiłem. towar... Maciej 3xTAK ! (1) B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa C5 Serwisgdańsk (1) Nie polecam,dajcie sobie spokoji idzcie do prywatnegomechanikajakjuz,bou nich... Firma usługowa.
Wymiana opon naprawa felgi (1) Polecam ten warsztat . Umówiłam się telefonicznie na konkretną godzinę . O... I.W. no nie polecam. (1) na przeglądzie przy 80.000km serwis napisał że sprawdził hamulce.... Rafał Elastyczność, przystępność i super obsługa (1) Chciałbym polecić tę firmę. Dostarczyłem zalany farbą samochód, a dostałem... i30cw BOB - opinia (1) Wyjątkowo profesjonalne podejście do naprawy.Zdiagnozowali i naprawili... BOB fiat (1) Jestem posiadaczem fiata trafiłem tam z przypadku. Poprostu przeczytałem... bardzo zadowolony klijent Polecam (1) Jednego z właścicieli znałem wcześniej i było tylko kwestią czasu, kiedy... Michał podejscie do klienta jak sprzed 20 lat (5) To byla trzecia i ostatnia moja wizyta w tym sklepie. wczoraj wybralismy sie... Elka Nie korzystać z Norauto. (4) Obsługa bezczelna i jakość obsługi marna.Kupiłem i wymieniałem opony i żebym... Krzysiek Opieszała obsługa (2) Zgadzam się z innymi, że serwis w Euro Car Gdynia jest kiepskiej jakości.... Kierowca R1 - opinia (1) wchodząc do sklepu nikt nie odpowiada na dzień dobry czy też do widzenia...... R1 Polecam. (1) Mimo wcześniejszych wątpliwości firma okazała się słowna,rzeczowa,fachowa i... Waldek pełna profesjonalka (1) naprawiałem u nich auto i gitara, konkretny młody mistrzunio a i robota... Jaro Octavia combi - super (1) Zdecydowanie polecam. Mila obsluga. Zlota Octavia - czysta i zadbana. Rafal !!!! Uwaga !!!! Zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!! (1) !! Przestroga !! Mialem zamowiony samochod Fiat Marea na 3 tygodnie,a Na... Rafal Audi A4 -diesel-Polecam (1) Mialem powyzszy samochodzik tylko na 1 dzien, ale wszystko przebieglo... Rafal Bardzo polecam - dwa razy focus (1) Wypozyczalem od nich dwukrotnie Focusa (Combi automat, htb). Za pierwszym... Rafal Mechanicy - praktykanci (1) Nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci za kompletnie bledne ekspertyzy niby... Kris