zdecydowanie polecam (1) Po raz drugi oddałem swoje auto do generalnego czyszczenia - w środku... Olo polecam! (1) Wizytę miałem umówioną na konkretną godzinę, panowie odrazu przystąpili do... lowang Bardzo miło i fachowo ! (1) Dzis sprawdzalem szczelnosc klimy i nabijalem ja gazem. Wszystko zostalo... Tomasz
miło skorzystać (1) W dniu dzisiejszym skorzystałem z usługi Lema Trans. Muszę przyznać, że dawno... Waldemar STACJA OK (1) Janusz,24h czynna miła i szybka obsługa,dobra jakość niska cena,jednym... janusz Bardzo mi się podobało. (2) Obsługa trochę zamulona, ale generalnie dobrze Jakub POLECAM ! (1) szybko, miła i fachowa obsługa Ali Moze byc (1) Odwiedziłem ich ostatnio moją honda Civic Eu7 i muszę powiedzieć, że jestem... Tomasz NAZWA MOWI SAMA ZA SIEBIE (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z USLUGI.SAMOCHOD BYL OK WSZYSTKO NA CZAS ZADNYCH... ANDRZEJ Mechanicy 5+, doradztwo i biuro 3- (1) Polecam osobom, które wiedzą co dolega autku w przeciwnym wypadku w biurze... staly ale nieco zniechęcony po o sprzet ok obsługa dno (1) Bardzo duży wybór przyczep jakość bardzo dobra obsługa totalne dno pan który... graban Jestem zadowolony (2) A mnie podoba się taka obsługa klienta: Co dolega? Pan da kluczyki, Pan... P Maciej - opinia (1) Bardzo dobre opony, w dobrej cenie. To już drugi komplet jaki kupiłem. towar... Maciej 3xTAK ! (1) B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa C5 Serwisgdańsk (1) Nie polecam,dajcie sobie spokoji idzcie do prywatnegomechanikajakjuz,bou nich... Firma usługowa. Wymiana opon naprawa felgi (1) Polecam ten warsztat . Umówiłam się telefonicznie na konkretną godzinę . O... I.W. no nie polecam. (1) na przeglądzie przy 80.000km serwis napisał że sprawdził hamulce.... Rafał Elastyczność, przystępność i super obsługa (1) Chciałbym polecić tę firmę. Dostarczyłem zalany farbą samochód, a dostałem... i30cw BOB - opinia (1) Wyjątkowo profesjonalne podejście do naprawy.Zdiagnozowali i naprawili... BOB fiat (1) Jestem posiadaczem fiata trafiłem tam z przypadku. Poprostu przeczytałem... bardzo zadowolony klijent