POLECAM NA 100 % !!!!!!!! (1) Kupiliśmy synowi na dojazdy do szkoły quada w innej firmie. Co chwilę coś się... Anna Nie polecam (1) Po pierwsze - jeśli chcecie mieć umyty samochód na czas to nie jedźcie do tej... max Najlepsza firma! (1) Wymienianie opon zniewalająco szybko ;) Mily Pan potrafi doradzic kobiecie... Kinga
Potwierdzam opinie o profesjonalizmie (1) Czyta jąć te i inne opinie na specjalistycznych forach oraz za namową kolegi... Darek Serwis (1) A ja polecam Pana Piotra z serwisu Reno Zdunek w Gdańsku. Także obsługuje... Asia Ogólnie ok (1) Generalnie byłem zadowolony z obsługi, ale sprzedawcy powinni podszkolić się... Mosur Polecam (1) Polecam serdecznie, spory asortyment, bardzo przystępne ceny., doradzą jeśli... Michał majster (1) człowiek godny polecenia zawsze znajdzie sposób na naprawę tanim kosztem . darek polecam (1) Mycie auta, mycie felg, kołpaków, czernidło opon, odkurzanie łączenie z... zadowolony Klientka :) - opinia (1) Miła obsługa, szybka wymiana opon, chwilkę trzeba było poczekać w kolejce ale... Klientka :) Przyzwoicie (3) ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo miła. Auta czyste,. Ogólnie ok K.K Kpina z klientów. (2) Chciałem wypożyczyć w tej wypożyczalni na pare dni luksusowy samochod.I tu... Markoo Szczerze polecam! (2) Witam serdecznie, Polecam wszystkim usługi blacharsko-lakiernicze w tym... Maciej Drogo ale SOLIDNIE (1) Cenią się jak cholera, ale za to solidni. Miałem dosyć trudny do... z. SZYBKO, TANIO i SOLIDNIE (1) Bardzo przyzwoita cena. Polecam! Sknera Pozytywne nastawienie (1) 1.Konkretna diagnostyka 2. Wycena naprawy 3.Realizacja zamówienia w terminie... Michał Oil-land (1) Ci Faceci są świetni! Szybka obsługa, na dodatek bardzo miła, fachowo... Klientka Dobrze i konkretnie (1) Od trzech lat korzystam z tego serwisu. Najpierw kupiłem i serwisowałem... Zadowolony klient Prawdziwa porażka! (3) Do szanownego właściciela sklepu czy kogośtam - nie wiem dlaczego zatrudnia... jojo Aneta - opinia (1) Jest to na prawdę doskonała firma. Pracownicy idealnie wykonują swoją pracę.... Aneta