polecam jak najbardziej (1) zraziłem się do mechaników dlaczego? -wymieniono uszczelki wtrysków nie... artur Pełen profesjonalizm! (1) kolejne auto oddałam tam do czyszczenia i prania tapicerki i znowu jestem... Karolina z czystym sumieniem polecam (1) Serwisuje tam swoje auta od paru juz lat... po przeprowadzce nadal tam... Michał
Zdecydowanie na tak (1) nie dosc ze obsluga fachowa, swietnie znajaca sie na kruczkach i specyfice... Michal Ostrzegam wszystkich którzy chcą kupić nowego Citroena w tej firmie (1) Ostrzegam wszystkich którzy chcieliby nabyć samochód u tego dealera bez... Artur Najlepszy warsztat (1) Bardzo uczciwi mechanicy i świetni fachowcy. Naprawiają prawie za darmo i... Krystian P. Trudno się dodzwonić!!!! (1) Jakość mycia bez zarzutu. Ale kontakt telefoniczny bardzo utrudniony. Telefon... x Niby dobrze i niedrogo, ale .. (1) Obsługa klienta - mogło by być lepiej, ale przynajmniej dzwonią w razie... Alex OK (1) Ciężko się dodzwonić. Na miejscu "trochę" ciasno i czasem trzeba poczekać na... cityroller Peugeot Partner (2) Na początku trochę niedowierzałem w oceny innych użytkowników (prawie same... Paweł Peugeot Partner polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi, terminu wykonania i jakości. Na czas... Irena Zadrożna ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Naprawiałam Renault Clio po stłuczce. Obsługiwał mnie p. Kamil Lewald. Auto... B.A. Doskonale czysta tapicerka i przyjemna obsługa - polecam! (1) Skorzystałam z usługi www.autokosmetyka.net Pana Macieja Borowika w zakresie... Sylwia N. Naprawiał mi auto jak jeszcze nie był na swoim ... (1) ... i tak się poznaliśmy . Teraz jesteśmy kolegami . Mam Forda Fokusa od... Mirek bespartyjny@wp.pl bardzo dobry salon dla kobiet :) (1) wszystkie formalności załatwiają, umowę nawet przywiezli mi do domu,... Joanna hmm, a ja mam raczej pozytywne skojarzenia z tym serwisem (1) może dlatego, że jestem wielokrotnym ich klientem w "pełnym wymiarze". Agnieszka ... (2) Przyjechałem sprawnym samochodem Ford Fokus problem polegał na braku mocy... Łukasz LPG w HEMI (1) Witam wszystkich. Zostałem klientem firmy Auto-System ponad rok temu, kiedy... Krzysztof matematyka leży (3) Jakość usług 4, nawet z plusem. Ale jak panowie widzą kobietę za kółkiem,... głupia, bo zapłaciła ile chcieli Warsztat godny polecenia! (1) Oceny mówią same za siebie. Oby tak dalej Panie Adamie. Na pewno jeszcze... MK