kupiłem megane kombi (2) równiez salon na grunwladzkiej zasługuje na pozytywną opinie. Panowie nie... posiadacz reno !!!! POLECAM !!!!!! (2) Zlecenie wykonane perfekcyjnie, malowane część zderzaka oraz część bagażnika... Michał Super auto, super muza (1) Wynająłem limuzynę na 18-ste urodziny. Była super impreza, wyjazd do miasta... Marcin
nie polecam (1) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym zakładzie.Wymienialem tam... mariusz O D R A D Z A M ! ! ! (2) Samochód którego NA SZCZĘŚCIE NIE KUPIŁEM OPEL ASTRA. Tak zachwalany przez... Marcel Zdecydowanie polecam !!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, szybki dojazd oraz przystępna i atrakcyjna... zadowolona75 Super Serwis (2) W dniu 22.03.2011 roku kupiłam auto. Obsługiwał mnie Pan Dariusz Szramke. Po... Ewa Klasa, niespotykane a tej branży ludzkie podejście a przede wszystkim - wiedza! (1) Widać, że panowie pogodzili pasję z pracą :) Jak wiadomo takie usługi nie są... zadowolon Myjnia + pranie tapicerki (1) Super !!! Tak się zastanawiam czy moje autko wyglądało tak świetnie jak było... marlox Extra serwis (1) Skorzystałem dziś z usług firmy Bendiks. Jestem bardzo zadowolony. Mój... Bartek Najlepszy warsztat LPG w 3mieście! (1) Panowie z Olgierda to prawdziwi fachowcy. Z dużym zaangażowaniem podchodzą do... piki Konserwacja podwozia (1) Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony wykonaniem konserwacji podwozia. Do... Tomi Polecam! (1) W razie problemów zawsze służą pomocą. Poradzą sobie chyba ze wszystkim,... TS Ja bym tego serwisem nie nazwał (2) Najgorszy serwis jaki w życiu widziałem w dodatku w jakim miejscu!!! Po... Tomasz Atmosfera (1) Panuje tutaj świetna atmosfera. I jakie Panie tutaj pracują...aż miło... Marcin Wypas (1) Zanim zdecydowałem się na LPG nasłuchałem się różnych negatywnych opinii na... Olsen UNIKAJCIE TEJ FIRMY (1) PRZY WYMIANIE OPON PORYSOWALI MI 3 FELGI, KOŁA ŹLE WYWAŻONE, PERSONEL UBLIŻA... OSTOJA UCZCIWI (1) Korzystam z pomocy tego warsztatu od lat. Nigdy nie spotkałam się z oszustwem... Szadu Trudno trafić, ale warto poszukać (1) Bardziej to bowiem Rakoczego aniżeli Jaśkowa Dolina; dość, że od Rakoczego... JFP PROFESIONALIŚCI !!! POLECAM (1) Witam, chciałbym bardzo pochwalić ten SERWIS !!! Jestem zadowolony z obsługi... Kamil