Najlepszy sewis (1) W lepszym serwisie nie byłem oddałem dzisiaj rano samochód a po 3 godzinach... Johny Naprawa (1) Firma rewelacyjna, tak jak mam nie najlepsze zdanie o "laweciarzach" Pan z... Piotr POLECAM passata cc (1) Pomimo że jeszcze nie kupiłem u nich auta opinię mogę wystawić stanowczo... Mieciu
Szybko, bardzo fachowo. (1) Robiłem w tym punkcie wyważanie kół Varadero. Można powiedzieć że wyjechałem... Artur Rewelacja! (1) Pełny fach firmy. Świetne doradztwo, bardzo staranne wykończenie, brak... Kristal ® akumulator.. (1) dzwonie do foxany na "warsztat" i mowie ze kupilem przed sec. u nich w... tomek jest super (1) zawsze mogę liczyć na szybkie i solidne mycie samochodu. Nie bez znaczenia... megane Świetna obsługa, dobry samochód (1) Miałem okazję wynająć auto w firmie Amk na Wielkanoc, bardzo miła obsługa ,... Andrzej Solidny warsztat (1) Robiłem tam przegląd, wymieniałem kilka rzeczy i zawsze byłem zadowolny z... Piotr ok (1) Polecam bardzo, fajnie by było gdyby było więcej takich sklepów... makefas wszystko o.k. (1) Wszystko sprawne i w miare tanio. Polecam. ZBYś serwis Gdynia (1) Przeleciałem Fluencą tylko 3500km i padła elektronika , juz 2 tygodnie... bosman PLOECAM (1) Firma bardzo elastyczna jeżeli chodzi o ceny. Szkoda tylko ze auta ktore maja... Tomasz M. Stanowczo odradzam!!! (1) Jakiś czas temu, zakupiłem kupon rabatowy na Groupon.pl. Oferta obejmujmowała... Krzysiek Alicja - opinia (1) Polecam wszystkim paniom starszego mechanika bo jest lagodny i dobrze robi... Alicja Szybko i pod dom (1) Mieszkam w IRL i czasami potrzebuje szybko auta, wtedy firma mie nie zawodzi... Adam PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Polecam ten warsztat. Dostałem szybę chyba najtaniej w Trójmieście i w... korass diagnostyka (1) co tu duzo pisac... szybko, sprawnie i profesjonalnie... jestem zadowolony :) Michał SUPER OPONY I FELGI (1) Super oponki używane,niedrogie, tania wymiana.Przy wymianie okazało się że... wojtasorunia Bywa różnie (3) Obsługa bardzo miła szcegolnie własciciel serwisu. Ceny bardzo konkurencyjne.... Ajax