PROFESJONALIZM (1) Pełen profesjonalizm. Perfekcyjnie przeprowadzona wymiana silnika bez... Polo Cross kasacja pojazdu (1) Pan szybko i bezproblemowo zabrał moje stare auto do kasacji. jeszcze za to... Kazik polecam.... (2) Polecam;ponieważ naprawiam tam swoje samochody od lat...i nie... TAXI
Polecam (1) W koncu jakis normalny warsztat. Nie ma wciskania kitu, robota wykonana... Maciej-Mazda masz problem ze swoim wehikułem Oni na 100% pomoga !!!! (2) polecam serwis !znalazłem sie w trudnej sytuacji po wypadku -pomogli mi i... Marek Wirszke pochwała (1) Obsługa stacji jest sympatyczna, inteligentna. Pani Magdalena zachowała pełen... ROBERT Szukanie naiwnych (1) Obejrzałem 5 letnie megane niby po 123 tkm (wnętrze świadczyło o co najmniej... xxx Super (1) Przemiła obsługa polecam ich usługi. Karina profesjonalnie i tanio (1) Dziś zmieniałem zimówki na letnie w moim gracie, umówiłem się na konkretną... Maciek pełen profesjonalizm (1) kolejny raz dostałem kamieniem w szybe i Pan Borowski w perfekcyjny sposób mi... Wojciech RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA! (1) Wypożyczyłem z powyższej firmy busa marki Mercedes Vito. Samochodem... niezadowolony klient Zetofil - opinia (1) A ja szczerze polecam ten sklep,ponieważ obsługa ma profesjonalne podejście... Zetofil OGOLNIE POLECAM (2) SUPER, OBSŁUGA, SALON BARDZO ŁADNY to juz moj drugi zakup SUBARU, SERWIS MIŁY... Leszek drogo, dlugo, i nie naprawione (2) ta sama usluga, zakonczona sukcesem w innym warsztacie 3000zl brutto tu dwie... Andrzej Michalski Rewelacja!!!! (2) Szczerze polecam wszystkim, 2 miesiace temu pan Dariusz instalował mi gaz,... rychu Elegancko i sprawnie (1) Pojechałem tam 'z bomby' w celu odgrzybienia klimy, jej napełnienia oraz... Sebastian Polecam (1) Jestem zadowolony z usług firmy ANRO. Naprawili mojego Passata bardzo dobrze.... Adrian polecam chłopaków (1) rewelacyjne podejście do klienta, miła obsługa, zawsze dobiorą coś za fajne... darek gaz (1) instalacja założona u ESTKA działa bez zarzutu po 15tyś km. zaraz po montażu... grzegorz super! (1) bardzo polecam tez zakład! przemiła obsługa, szybka wymiana szyby i chyba... Magda W.