super! (1) bardzo polecam tez zakład! przemiła obsługa, szybka wymiana szyby i chyba... Magda W. Po prostu najlepszy warsztat w Trójmieście!!! (1) Byłem kilkakrotnie w warsztacie i za każdym razem ten sam efekt - pełen... I.J. a4 Naciągactwo!!! (1) Zachęceni dobrymi opiniami o myjni na portalu umówiliśmy się na pranie... Agnieszka
Bardzo , bardzo słaby . (4) Przeczytałem opinie ,pojechałem i umówiłem się na serwis auta i co ........?... MARIAN NIE POLECAM ! (1) Jakość obsługi na bardzo niskim poziomie. Obsługa mało kompetentna i... Filip Rzetelność w 100 % Polecam (1) Korzystałem z usług Miś Guma Klikakrotnie ,zarówno odnośnie wymian opon jak i... bmw Polecam - dobra robota i przystępna cena (1) Witam. Polecam warsztat Gala-Auto. W kwietniu w seacie ibiza SDI wymieniałem... Mariusz (...) (2) Broń was Panie Boże przed tym mechanikiem.Niesłowny . Ceny na części z 200%... Jarek uczciwi profesjonaliści (1) W sklepie kupowałem kilka razy części do mojej Fiesty. Panowie zawsze... Lord Bardzo dobry serwis (1) Przyjazna obsługa. Po wcześniejszym umówieniu się na naprawę cała operacja... muti montaż lpg (3) NIE POLECAM. instalacja BRC Light. Od momentu zamontowania ( 2 miesiące )... klient Re-we-la-cja (1) Fachowiec, dokładny, uczynny, dbały a do tego sympatyczny. Przy tym wszystkim... Mazda Audi A4 2,0 TDI (1) Wykonano prace przy moim samochodzie polegające między innymi na wymianie:... Piotr NEGATYWNA (1) Zleciłem: przerobienie świateł pasa tylnego na przeciwmgłowe efekt: trwale... Piotr Dunin-Borkowski Serwis godny polecenia!!! (1) Jestem klientem tego serwisu od 3 lat, pomimo opinii, jakie usłyszałem od... Artur Fatalna obsługa!!! (1) Wspólnie ze znajomymi udałam się na stacje zrobić zakupy. Na miejscu zastałam... Beata Polecam! (1) Myjnia niedawno otwarta, ale widać, że załodze zalęzy aby klienci wracali,... Mateusz Nieporozumienie a nie usługa (1) Żenada. Prawie pól stowki za odkurzanie i prysniecie gumowych... hejter Szybko, miło i profesjonalnie (1) Pierwszy raz trafiłem na tak sympatyczną obsługę usługa wykonana bardzo... zbynek Szybko i profesjonalnie (1) Przegląd + naprawa gwarancyjna. Szybko i profesjonalnie. Kupiłem u nich... Młody