Godne polecenia (1) Bezproblemowy kontakt, szybka realizacji uslugi, szyby dobrej jakości, mogę z... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) W lipcu zeszłego roku założyłam w tym warsztacie instalację gazową w swoim... Anna Łukasiewicz NIE POLECAM (2) DROGO.... Przez okres gwarancji naprawiony element zepsól się 3 razy ( po... DRAGON
POLECAM (1) Mam alergię na grzyby, po profesjonalnym odgrzybieniu ozonem mogę jeździć... Krzysiek polecam (2) Polecam ten warsztat. Szybko,bez czekania- podlaczenie do komputera na... zadowolona Polecam (1) Szczerze polecam ten warsztat,bo to nie są fachowcy.Są to mistrzowie i... Piotr Fachowcy (1) Auto-System 81-853 Sopot Al.Niepodległości 705/707 tel. (058) 555-00-11... PYTON Nie wykonali usługi, chociaż zapłaciłem (1) Nie polecam. Dwa razy skasowali 50zł za usługę, której nie wykonali- chodzi o... gdansk23 Odradzam (2) Odradzam wizytę w tym warsztacie. Zleciłem im sezonową wymianę opon wraz z... skrzynia.na.poczte polecam ta myjnie (1) wczoraj bylam na tej myjni profesionalna obsluga mila atmosfera pelna... dziewczyna Bardzo miła i ciekawa obsługa ;] (1) Zapytani przeze mnie o pomoc przy samochodzie...( bezpieczniki mi się... Malwina bob - opinia (1) Kupiłem alternator w Car- Starter jak narazie smiga bez zastrzeżeń i poco... bob POLECAM (1) Kupiłem tam skuterek polecony przez właściciela serwisu ,niezawiodłem się... Irek VW Golf 4 R32 LOOK (1) Naprawa blacharki i tuning optyczny, zrobione szybko sprawnie i po... Paweł D. polecam (1) jestem stałym klientem, miło dokładnie bez ściemy sly Super Ceny polecam (1) Witam szybka obsługa dowóz na terenie trójmiasta dobre ceny polecam wszystkim Mirek BRAK kontaktu (1) dzwonie i dzwonie do serwisu i nic (tam ktoś pracuje??). jestem przełączany... Tomasz Sopot Dobry adres (1) Mechanik zdecydowanie wart polecenia. Przyjechałem skontrolować Forda Focusa,... Świeżo po zakupie Zadowolony klient (1) Obsługa sprawna i profesjonalna. Auto po naprawie dostałem umyte i... Mariusz Jakość spadła (1) Kilkukrotnie korzystałem już z tej myjni i za każdym razem mogłem powiedziec,... Marek