Polecam, warto, miła obsługa,negocjacje-bez problemu. (1) Miła sympatyczna obsługa, wszystko dopięte na ostatni guzik, profesjonalizm! Sylwia ODRADZAM (1) Skorzystałem z oferty poprzez kupon Gruponu. Niestety, co innego okazało się... xxxx Nie polecam (1) Odradzam wizytę w tym warsztacie. Zleciłem im sezonową wymianę opon wraz z... usługobiorca
Jeep Grand Cherokee (1) Usługa została wykonana profesjonalnie i bez problemowo Począwszy od... Karol. W. Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, fachowa pomoc przy doborze opon. POLECAM!!! Paweł Megarewelacyjna myjnia (1) Co prawda nie zrobiłem fotek przed i po... ale... Wczoraj z okazji pogody... Booster usterka licznika (1) Masakra , totalnnie przginaja z cenami usług , nie maja bladego pojecia o... greg bugi Wszelkie stereotypy co do ASO są w ich przypadku nieprawdziwe. (1) Bałem się wysokich cen - dali rabaty na starsze auto sięgające 50% na... Andrzej szybka i tania wymiana opon (1) W OPONEX-ie wymieniałem oponki na letnie z polecenia znajomego. Nie zawiodłem... Marek Polecam tym którzy chcą mieć sprawne auto (1) Ostatnio polecono mi jakiś mały warsztacik, który prowadzi pan Zdzisiek.... Bogdan GH - opinia (1) Właściciel to niekompetentny papudrak. Nie ma pojęcia o pracy mechanika.... GH obsługa bardzo miła i bardzo nastawieni na pomoc klientowi (1) Panowie z obslugi pomogli m iwyminić wycieraczki w samochodzie byłem pod... artur Osobiście polecam (3) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny!!:) pozdrawiam serdecznie Nasty polecam (3) Warsztat polecił mi poprzedni właściciel mojego auta. Polecam, problemem są... A. Byłem montowałem i polecam (1) Facet wie co robi elegancko wszystko zamontowane żadne kable się nie walają... DD Faktycznie warto skorzystać. (1) Fajnie że auta nowe i praktycznie bez przebiegu. Po moich doświadczeniach z... Mateusz Żwby wszyscy mechanicy tacy byli! (1) Pełen profesjonalizm i brak kolejek. Ceny nie są najniższe ale zdecydowanie... Michał Adam - opinia (1) Kupiłem u nich auto w zeszłym roku. Byłem ciekaw jak będzie w serwisie bo... Adam Ford Mondeo (1) Polecam wszystkim ten warsztat. Naprawdę fachowo wykonana usługa... Leszek P. Bardzo dobra jakość (1) Tak jak w nagłówku - cenię sobie u nich bardzo dobrą jakość mycia. Od około... Ania