REWELACJA (2) Po wizytach w 4 warsztatach moje Polo wreszcie zyje . kolega powiedział mi... Piotr cena z rabatem (1) Wymycie i wyczyszczenie w środku malutkiego samochodu kosztuje 100zł z... igor Bardzo duży zawód (4) Nie polecam - samochód wypożyczony bez umowy - samochód uszkodzony - brak... Aleksandra Jankowska
SUPER WYPOZYCZALNIA (1) witam firme polecil mi znajomy,uwierzylem ze dobra firma no i sie nie... tomasz tomaszewski Iwona - opinia (1) Warsztat wybrałam kierujac się opiniami z internetu i okazało się,że był to... Iwona polecam (1) Super firma sprowadzająca motocykle z Włoch. Dla mnie sprowadzili BMW F650GS.... mahon SŁABO !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za mycie skasowali 30 złotych, gdzie na innych myjniach jest 25. Auto na... Bartek Polecam firme fachowo usługa wykonana i terminie ,przejazdem przyjechałem z warszawy (1) nawalił układ wydechowy .Polecam firme fachowo usługa wykonana i terminie grzes Nieporozumienie (1) Podobno to specjaliści od Alf, jednak nie mają pojęcia jakie części w nich... Paweł wstałeś lewą nogą nie idz do pracy (2) parę dni temu poszukując warsztatu samochodowego trafiłem na stronie... Sylwiusz polecam zakład (1) Od 8 lat korzystam z usług tego zakładu. Usługi są wykonywane solidnie i... Andrzej Wyszkowski dobry wybór (2) Panowie naprawdę znają się na rzeczy, załatwiają wszystkie potrzebne części,... Paweł Specjalisci od Vito (1) Moj problem z Vito rozpoczal sie ze 3 miesiace temu. Tracil moc. Jezdze do... Stefan polecam (1) Serwis godny polecenia, ciągły kontakt podczas serwisu co i jak idzie... Adam szybko i kulturalnie (1) 5 szyb ford focus 90 minut, czysto, sprawnie i szybko. Efekt bdb. polecam jak... michał Szybka i tania obsługa (2) Witam, byłam ostatnio w Lema-trans na wymianie opon obsługa szybka, ładna... ewa Profesjonalisci (1) Robilem u nich nowe auto jeszcze zanim otworzyli oddzial w Gdyni, nie... Artur Dobre ceny, bardzo dobry kontakt (1) Dobre ceny, bardzo dobry kontakt artur skoda (1) polecam w 99% skoda Polecam (1) U Pana Sławomira robiłem kilka poprawek i regulacji ,mimo ,że często wpadałem... Tomek