Tragedia!!!!! (1) Odradzam! Strona internetowa profesionalna i piekna, jak pojechałem szukać... Sam Polecam (1) Fachowa szybka obsługa polecam Michał Super Sylwester!!!!!! (1) Wynająłem Limuzynę na Sylwestra, zrobiliśmy ze znajomymi super imprezę... Artur
Błażej - opinia (1) Odwiedziłam salon Center-Mot w Sopocie trzy razy i za każym podawano mi... Błażej Opel Vectra (4) Witam serdecznie!!! Z wielką przyjemnością polecam usługi Auto Serwisu. Miło... Zdzisław Serdecznie podziękowania (2) Nie byłem zdecydowany na konkretny zakup. Po przybyciu do salonu BIG... Zadowolony klient Polecam (1) Pierwszy raz spotkałem się z taką obsługą w warsztacie samochodowym. Bardzo... Złodziej radioodtwarzaczy samoch opinia bosman (1) Polecam,fachowość i szybkość obsługi to lubię.Chłopaki naprawdę dają radę!!!! bosman nie tylko motory (1) Mają nie tylko motory w dobrym stanie, ale jest tam bardzo dobrej jakości... raf Polecam (1) Po długich przymiarkach zdecydowałem się na zakup pierwszego motocykla... Paweł Jak najbardziej polecam!!!1 (1) Polecam wiedza co robia i nie zajmuje im to całego dnia i jak na omegas ceny... Piotr Profesjonalna obsługa, fachowy serwis (1) Przyjechałem zgłaszając kilka drobnych usterek. Samochód został szybko i... Michał Zamiast sprawdzić czy jest usterka to ją wywołali i unieruchomili auto na kilka tygodni!!! (2) Nie polecam nikomu ASO w Gdańsku. Od stycznia b.r. miałem tam auto na tzw.... Uparty Przegląd Pathfindera (1) O dziwo przyjeli mnie bez kolejki! W jeden dzień miałem załatwiony przegląd i... Pathfinder Bardzo miła obsługa i bogaty asortyment. (1) Witam. Bardzo pozytywne wrażenie. Szybka i fachowa obsługa. Dobre ceny.... Sławek BMW 325 (2) powiem krotko - naprawde pozadne chlopaki - polecam- auto śmiga na gazie... BMW bardzo polecam (1) Fachowe i rzetelne doradztwo w zakresie zarządzania flotą. Otrzymałam gotowe... STUDENT TV POZNAN Partacze - nie polecam !!! (1) Partacze - nie polecam !!! Tomasz Polecam! (1) Zanim zdecydowalismy się na wybór właściwej firmy zapoznalismy sie z ofertą... Anna Polecam (1) Profesjonalista, konkretny, terminowy, potrafi dużo, i nie boi się... Marcin