Czynne w niedzielę!!!! (1) Profesjonalne podejście, rzetelnie, niezbyt drogo, no i czynne w niedzielę.... Grzegorz Wyjątkowo pojemna Skoda. (1) Do Octavii 1.4 TSI wchodzi około 4 litrów oleju a na fakturze 5 litrów.... Robert bubel (2) Zamówiłem w tym sklepie szperacz ledhider HID 35W a otrzymałem w zniszczonym... Łukasz
Nie mozna na nich polegac. (1) Zwodzili mnie przez kilka dni, a później okazało się, że części, której... Mariusz Biegacki Polecam ten warsztat (1) Odkad kupiłem auto w 2008r zawsze je tam serwisuję(nissan ) zawsze wszystko... mangus Polecam (1) Auto było serwisowane - na czas, koszt zgodny z ustalonym. Peugeot Samochód używany, przegląd serwisowy (2) Dziwią mnie komentarze niektórych. Kupowałem w salonie skodę rok produkcji... Fabia Resztki dobrej opini uratowała Pani od obsługi kredytu i oferowane ceny (1) Bardzo miła i znająca się na robocie Pani z obsługi kredytowej (ta siedzaca... Pink Floyd POLECAM (1) Wymieniałem szybę u Państwa i jestem bardzo zadowolony. Ten warsztat polecił... Skodziarz Po przeglądzie (rocznym) po 9 km awaria (1) Tak jak w tytule szczerze po prostu ręce opadają, ale widzę że salon gdyński... Michał znaja sie na robocie (1) Uslyszalam o tym warsztacie od znajomego. Oddajac moja Alfe do naprawy... anna Tragedia !!! (1) właściciel warsztatu to osoba która na niczym się nie zna i dodatkowo jedno... marta walesa BEZNADZIEJA (1) OMIJAM SZEROKIM KOŁEM MARTA przykra naprawa (2) JAK PRZYJECHAŁEM BYLO MIŁO. ALE POŹNIEJ BYŁO JUŻ TYLKO GORZEJ. WYMIENIAJĄ I... huzar Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C (1) Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C Jacek Brak dbałości o klienta (4) Umówiłem się 2 dni wcześniej na zmianę opon letnie-> zimowe na godzinę 14.... maverick85@wp.pl Mariusz - opinia (2) Cena uzgodniona przed usługą była oczywiście dużo zaniżona niż jak się... Mariusz stanowczo odradzam (2) robią bardzo szybko i bardzo niedokładnie. wymieniałem olej silnikowy w oplu... wojt Amatorzy - czytaj niżej: (3) Serwis Norauto już po raz 2gi i ostatni miał możliwość pokazania swojej... Robert Leszcz Jestem b.zadowolony (2) Przyciemnienie szyb w sposob profesjonalny. Bardzo dobry kontakt telefoniczny... WildChicken