Pozytywne wrażenia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę, pierwszy raz zdarzyła mi się... Marek Pozytyw (1) Fachowa obsługa, pelen profesjonalizm, godni polecenia, jestem zadowolony DobryKrzys polecam (1) wysokiej jakości szyby firmy pilkington , przystępne ceny, fachowa obsługa Mateusz
Polecam (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa, jestem bardzo zadowolony, polecam Cholweka Profesjonalna firma ! Polecam wszystkim. (1) Pękła mi szybka, szukałem w internecie jakiejś firmy, która się tym zajmuje i... Andrzej POLECAM (1) POLECAM Daniel Opel Vectra B (1) Szyba została wymieniona bardzo szybko. Mają praktycznie szyby do wszystkich... Krzysztof Niedrogo i bezstresowo (1) Witam, zostawiłem w poniedziałek rano pojazd marki Peugeot do wymiany... Wacław obsługa (1) fatalna obsługa, opieszałość, lenistwo, nie polecam jest konkurencja jeszcze... Piotr P Fachowcy (2) Przyjechałem do warsztatu pierwszy raz . Z drganiami w układzie kierowniczym... Mercedes Jak najbardziej polecam (1) Fachowa obsługa, ceny przystępne, 100% zadowolenia!!!! Olin Pełen profesjonalizm i Obsługa (1) Do tego warsztatu jeżdzę od 5 lat, kilka aut juz tam serwisowałem, a auto... Młody Peugeot Najlepsza w Gdynii (1) Od kilkunastu lat korzystam z usług różnych myjni ręcznych. Jednak myjnia... Jan Opel ASTRA II 2002 1.6 8V - sedan (znakomite auto z DAKAR7). (1) Zakupiłem 11.10.2010r. Opel ASTRA II 2002r. z silnikiem benzynowym 1.6 8V.... Młody Zimówki (1) Szybka obsługa, dobre podejście zaarówno do pracy jak i klienta. Napewno... Opel 2.0 tdi blb (1) miło i profesjonalne usuniecie wady fabrycznej tego silnika marcin luki - opinia (1) Wszystko ok. Tłumik wymienione, samochód jest cichy. Polecam. luki uczciwy i solidny warsztat (2) Pan Wojtek to bardzo uczciwy i solidny czlowiek. Rzadko sie spotyka takich... Piotr Danielak VW GOLF III (1) WITAM Z PEŁNA ŚWIADOMOŚCIĄ MUSZĘ PODPISAĆ SIĘ POD TYM CO NAPISAŁ WŁASCICIEL... PATRYK.G Wstyd i brak slów (1) Wspaniała Firma motor centrum, która szczyci się wyskokom standardem usług... klient