3xtak polecam (1) Wymiana opon w tej firmie to jak co roku czysta przyjemność:... Kaśka Pewne Auto tylko w Carterze (1) Polecam zakup samochodu używanego w komisie w Oliwie w Salonie Toyoty. Kupuję... Zbigniew prawdziwy sklep (1) z czesciami, oryginaly w cenach zamiennikow, pan Mirek fachura, wszystko do... despero
malinows11 - opinia (1) Jakiś miesiąc temu byłam ze swoim autkiem w tym warsztacie. Wszystko było... malinows11 miła i fachowa obsługa (2) miła i fachowa obsługa, doradcy na wysokim poziomie potrafią zająć się... leszek Laguna przegląd (2) Wybieram się we wrześniu do Chorwacji i szukałem profesjonalnego i szybkiego... Piotr Zdecydowanie na TAK (1) Polecam Goscia , zna sie na robocie, szybko , solidnie, i za rozsadna cene jerry Brak solidnosci wykonania (1) Zostawilem Opla Corse z uszkodzonym ukl. elektrycznym na 2 robocze dni.... Tomasz Sz. NIE polecam (2) Nikomu nie polecam tego warsztatu. Jak wstawiłem auto, od razu powiedzieli ze... dsev_ill Piotr - opinia (1) zaklad prowadzony przez fachowcow,polecam Piotr Dziadostwo (2) Naprawiają, ale nie chce im się wymontować alternatora. To co ja mam sobie... kkk ŻART!!!!!!!! (2) Oni pomagają????? W czym???? Padł mi alternator i chciałem go wymienić. Co... Piotr Szczerze polecam!!!!! (1) Robiłem u Nich dwa auta. Za miesiąc odbieram nowe i oczywiście jadę do... JA. Pracownicy OK (3) lecz chyba malo tam zarabiaja,bo tak jakby wszystko od niechcenia wykonuja na... Jasio123 Ile trzeba zapłacić za naiwność w rzetelną obsługę dealera (1) W dniu 12 listopada br. w salonie Skoda Aleksander Plichta w Gdańsku przy ul.... Marcin Pierwszy i ostatni raz (1) Pojechałem, bo miałem problemy z samochodem. Oczywiście chłopaki poszli na... kk12 to fachowcy! (1) Witam, parę dni temu byłam w serwisie ze swoja Toyotą Avensis, auto jest po... Katarzyna tam pracują profesjonaliści (1) Witam, miałam przyjemność kupić samochód marki Toyota w salonie w Carterze,... Katarzyna .... (1) Naprawiałem tam samochód po wypadku z sugestii policjantów. Umówiliśmy się na... Pioto Nie mozliwe !! a jednak ;o (1) tak jak kolega nie wierzylem az sie nie przekonalem na wlasnych autach.... Bart