Były pracownik Norauto (3) Witam Na wstępie pozdr kierownika :) (porażka) To co sie dzieje w Norauto... Były pracownik Norauto Świetna baza napraw powypadkowych (1) Naprawiałem tam mojego Actrosa po wypadku. Szybko, sprawnie, solidnie.... TRUCKER Super (1) Piolecam Misio
Polecam (2) oddalem do przelakierowania mercedesa c200 z 1998r . W zakres uslugi... bronek_27 wszystko w idealnym porządku (1) szybko, konkretnie. samochod zrobiony na czas, z gory okreslone koszty,... kierowca oil-land (1) mila obsluga, i przystepne ceny :) Lena Wszystko ok, polecam. (1) Kupiłem już drugi akumulator w tym sklepie, z dużego wyboru dobiorą najlepszy... marek dobrowolski Zadowolony klient Golf IV (1) Szukałem w Trojmieście dobrego warsztatu, żeby zamontować w moim Golfie... Seweryn PROFESJONALIZM - POLECAM (1) Zakładałem u pana Marka zabezpieczenia w samochodzie i wszystko jest OK ,... Paweł Bardzo fajna myjnia (1) Bardzo polecam. Autko umyte bardzo szybko i dokładnie. Obsługa fajna i ceny... Krystyna Serdecznie polecam (1) Odwiedzilem firme Autokosmetyka przez raczej przypadek. Od ponad 20 lat... Tomasz Olewanie Klienta i Windowanie Cen: "Bo jeżdżę drogim autem" (1) Ładna siedziba -trzeba przyznać. Nowoczesne wnętrze. Ale żadni z nich... Pan Topola Obsługa i jakość usług poniżej oczekiwań. (1) Ładna siedziba -trzeba przyznać. Nowoczesne wnętrze. Ale żadni z nich... Pan Topola Jak dla mnie nr 1 (1) pełen profesjonalizm, miła obsługa, szczerze polecam każdemu Kris polecam (1) Jestem laikiem- kupiłem sobie Kingwaya Nakeda- do poruszania się w obrębie... damsen naprawde polecam mechanika (1) Polecam Pana Michała, podejscie do sprawy profesjonalnie do kazego auta... bastek accord witek - opinia (1) Szybko,sprawnie i nie drogo.Polecam klient witek Montaż bez konieczności umawiania się, wysoka kultura osobista pracowników i szefa (1) W zeszłym roku kupiłem nowe auto i chciałem do niego założyć alarm. Po... Mirek Tak powinno być wszędzie (1) Miałam okazję porozmawiać z panami handlowcami w niedzielne południe na... Maria J. TANIO I NA CZAS..POLECAM! (1) Mieszkam w Anglii i co jakis czas potrzebuje autko z lotniska, auto-fest ma... MACIEK