Car Extreme (2) Montowałem wczoraj w firmie Car Extreme autoalarm, blokadę skrzyni biegów,... Krzysiek cezar - opinia (1) szybko,tanio,dobrze cezar Jest ok (1) Korzystałem z ich oferty dwa razy, auta czyste ,zadbane lecz mogliby... Roberto
Takich warsztatów więcej (1) W sumie bardzo dobrze.Mechanicy znający się na rzemiośle.Wiedzą co robią.Miła... Darek PYTANIE (2) A jak oceniacie pomoc drogową salonu z gdyni?? SKODA Jak najbardziej polecam! (1) Byłąm tam niestety tylko raz dojazd jest bardzo dobry. Panowie wyczyścili mi... KA.Bu. przepustnica (1) Naprawiałem przepustnice w tym serwisie którą wcześniej usiłowałem sam... Dawid pełny profesjonalizm (1) Prace zostały wykonane bardzo starannie i fachowo. Brak śladów po poprzednich... Leon Royss - opinia (1) Witam! W lipcu usuwałem dpf-a z mojego focusa (padł mi niestety). Do dnia... Royss SUPER (1) szybko , rzeczowo a przedewszystkim skutecznie- polecam ,szkoda pieniędzy i... j.s bardzo zadowolona ! (1) Bardzo mili i kontaktowi panowie, auto bardzo dobrze umyte arowno na zewnątrz... Suzuki ;) polecam (1) kupiłem sprzęt w idealnym stanie, obsługa na najwyzszym poziomie:) co tu duzo... wisnia Zdecydowanie polecam! (1) Przemiła obsługa, niskie ceny, szybki montaż, bardzo dobry kontakt. Joanna naprawa felg aluminiowych (1) Witam wszystkich gorąco. Mój pobyt nad morzem miał się skończyć wydaniem... kerim83 Jestem zdawolony bo było profesjonalnie (1) Jestem b. zadowolony że skorzystałem tym razem z serwisu (dot. przeglądu... Piotr Niezbyt trafne diagnozy (1) Na początku zdiagnozowano poduszkę silnika po szarpaniu silnikiem... rivart Super fachowiec!!! (1) Zleciłem panu Sławkowi do calkowitego obszycia i wykonczenia skóra i... Paweł Mimo profesjonalnej obsługi nie polecam (1) Byłem zadowolony tylko po usłudze. Z każdą godziną mój poziom zadowolenia... Tysio BMW CABRIO - LEPIEJ OD ORGINAŁU. (1) WYKOŃCZENIE BARDZO DOBRE. SKÓRA WYSOKIEJ JAKOŚCI, TRWAŁA A ZARAZEM MIĘKKA.... arkadius007 Polecam zdecydowanie! (1) Witam, polecam ten warsztat ze względu na wysoką jakość usług oraz fachowe... Michał