POLECAM (1) Jestem mile zaskoczona jakością obsługi i niską ceną. (Renault Megane) AM Rewelacja (1) Polecam naprawdę super obsługa w każdej chwili można zadz dowiedzieć się... Klientka naprawiam tam auto (1) Serwisuję trzy samochody u P. Pawła, bmw mercedesa i fiata. Pomagali mi przed... Mojzesz
SZYBKO I SOLIDNIE (1) jeden dzień wystarcza aby z Gdańska do Warszawy dojechala przesylka!! Brawo... Tomasz Kulczyński zła diagnoza (1) Samochód nie mial mocy. Wymieniono mi pompę paliwa, choc byla sprawna oraz... niezadowolona klientka SUPER (1) Właściwie powinnam odradzać, bo każdy, kto pozna ten warsztat a właściwie... Małgorzata dobre bagażniki (1) polecam bagażniki rowerowe, szczególnie model na 4 rowery - rewelacja jak za... Krzysztof Polecam (1) Wszystko w porządku. Jestem bardzo zadowolony także polecam każdemu, kto chce... S.Godlewski Zdecydowanie polecam!!! (1) Od prawie dwóch lat serwisuje tam ogumienie w aucie, a od momentu poszerzenia... Paweł.W - Stały klient PSUJE SIE WYNAJETY SAMOCHÓD . OTO CZEGO MOZNA SIE SPODZIEWAĆ (1) WYNAJĘŁAM SAMOCHÓD OD TEJ FIRMY W CELACH SŁUZBOWYCH.CO BARDZO WAZNE, MIAŁ... MAGDA Z GDYNII Polecam! (1) Polecam wszystkim ten warsztat, robię u nich przeglądy gazowe oraz rożne... Hondziarz wiedzą co robić (1) W moim samochodnie z zawieszenia dochodził dziwny pulsacyjny hałas powyżej... Kazek szybko i profesjonalnie wykonana usluga :) (1) fachowe podejscie do tematu bez kretactwa, ogromna wiedza jak i profesjonalny... Sebastian Bardzo dobry warsztat. (1) Widząc negatywna opinię o tym warsztacie delikatnie się zdziwiłam. Oddając... Ola Godne polecenia ;-) (1) Napełnienie klimatyzacji szybko, sprawnie i bez czekania. Godne polecenia! SK Godne polecenia ;-) (1) Bardzo miła obsługa, panowie tłumaczą wszystko w sposób jasny i zrozumiały.... Sylwia Subaru (1) Przyjechałem do nich z zapytaniem czy da się zamontować radio 2din w moim... Robciu warto (1) Warto ich polecic katarzyna sprawnie, szybko i tanio! (1) Wymienałam w Autoradzie radio i chcaiłam pochwalić panów z serwisu. Zrobili... Wiola Zadowolony (1) Kupiłem tam 3 komplety opon . Ostatnio komplet opon zimowych , cenę jaka... Jacek