Problem z radiem CB (1) Sobota rano, przygotowania do wyjazdu i problem - nie działa CB. Zadzwoniłem... Zadowolony Klient L brak większych zastrzeżeń (1) generalnie i na tle innych serwisów nie jest tragicznie - mogliby tylko dla... Paweł DZIĘKUJE!!!! (1) DZIĘKUJĘ BARDZO ZA POMOC! POCHODZE Z WARSZAWY ALE TAK FACHOWEJ I SZYBKIEJ... ANDRZEJ
Najlepszy sklep i chyba jedyny z częściami do opla. (1) Fachowa obsługa, opisujesz problem i Pan sprzedawca w kilka sekund podaje Ci... Krzysztof Brodzik jak za tą cene... (1) robiłem blacharkę i kilka innych rzeczy, połowa zrobiona, połowa nie, mimo to... B FACHOWCY (1) Naprawiałem u nich rozrząd. Naprawa bez problemó, rzetelnie terminowo. Ceny... Wojtek Super serwis (1) Świetne warunki dla kierowców w poczekalni. Szybka i sprawna naprawa.... Waldemar SUPER OBSŁUGA GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Polecam myjnię VERA jestem stałym klientem myjni gdzie kompleksowo pracownicy... właściciel firmy ( nie myjni) B - opinia (1) Mila obsługa, panowie zawsze pomogą i doradzą. Korzystałam już dwukrotnie i... B Pelne zadowolenie (1) Polecam wszystkim ten serwis. W moim aucie zaistniał problem z elektryka. W... Michał POLECAM INNYM (1) Profesjonalne podejście do sprawy,bardzo dobry kontakt,jestem bardzo... Marcin Mizeria i brak profesjonalizmu (1) Samochód niedomyty na progach, brudny w środku, 2 rysy na przedniej szybie,... Glanc Tragedia (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego "lakiernika". Jakość wykonania... Adam Bardzo polecam (4) Jestem pod wrażeniem tego punktu serwisowego. Naprawy są bardzo szybkie i... pawlucy Krótko i na temat (1) Polecam. Dobra współpraca. Błyskawiczna reakcja na zatrzaśnięcie kluczyków... Michał Góral profesjonalizm (1) Serwis godny polecenia, stałych klientów traktuje się jak należy. Drobne... Janusz Dąbrowski Życzę powodzenia i dalszego rozwoju (2) Warsztat działa krótko - stąd (myląca) skromność wyposażenia. Prawdziwą jego... Karol Rewelacyjna usługa u prawdziwego pasjonata (1) Pan Paweł Łukiewski jest pasjonatem motoryzacji, który czerpie satysfakcję z... BartoszLakomiec Warsztat z prawdziwego zdarzenia (1) Zdecydowanie polecam! Skorzystałem z usług tego warsztatu 2x i w porównaniu... nazum Porażka (1) 3 razy zawitałem do tego warsztatu, pierwszym razem był przegląd, szanowny... Mikołaj