GORĄCO POLECAM !!! (1) Nareszcie porządni fachowcy na Osowej, byłam u tych Panów już 2 razy i za... Agata fachowa obsluga (1) już kolejny raz korzystam z usług tego serwisu i jestem naprawdę zadowolony!... Paweł Sawicki Polecam (1) Powiem tyle: Jedyny profesjonalny tapicer w trójmieście, jedyny który tworzy... Blacha W126SEC
dobrze za rozsądne pieniądze (1) Montaż sinus lineów w przednich drzwiach octavki I. Dużo serca, zrozumienie... Georgilla POLECAM (1) solidna i fachowa pomoc polecam każdemu,kto szuka dobrego fachowca DAREK Opel VB (1) Rzetelnie, fachowo, bez naciągania terminu wykonania. Obsługa klienta... h3 nie tankować LPG (2) nie polecam tankować na tej stacji LPG, w ciągu 2 tygodni zatankowałem dwa... Adam profesjonalizm (3) Witam Z czystym sumieniem POLECAM.Po stłuczce dostałem auto zastępcze za... Paweł K Polecam ! (2) Do naprawy miałem próg, tylne drzwi i dwa zderzaki. Usługa wykonana terminowo... Peugeot 307 Anna - opinia (1) Tanio, szybko, bardzo fajne promocje. Jak najbardziej polecam Anna Demoniq - opinia (1) Robilem niedawno nowy downpipe i bez kata. Ogarniete bardzo szybko ( jeden... Demoniq Warszat naprawde godny polecenia ... (1) Po skorzystaniu z usługi montazu LPG w V6 , oddalem auto do lakierni i tu... Michał Polecam (1) Pilnie potrzebowałem auta, gdyż miałem niespodziewaną awarię. Firma... Wojtek POLECAM (1) Szybka i profesjonalna obsługa. W ciągu 15 minut zdiagnozowano usterkę w moim... Rekin Solidna Firma (1) Skorzystałem z usług firmy V-Tech Pomorze "jedynie" w celu korekty dawki... Benek Warsztat godny polecenia (1) Warsztat godny polecenia !!!!!!!!!! Szymczus POLECAM (1) Polecam zdecydowanie warsztat. W CNF stwierdzili że nie da się moich 15" BBS... Przemek GD SUPER ROBOTA (1) Tap-Car robiło moja tapicerke od zera można powiedzieć,gdy odebrałem autko... Michał ciagle dzwonia (3) ciagle ktos do mnie dzwoni. bylem klientem fota - dzwonil zdunek. raz bylem u... timoty POLECAM (1) Kupilem u nich Suzuki DL 650 V-Strom w super stanie - moto wygląda i jeździ... Darek, Warszawa