Stanowczo nie polecam (1) Serwis wystawił mi diagnozę "uszkodzona centralka LPG", wymieniłem... Raczysław slady po naklejkach na lakierze (1) Pan Slawek profesjonalnie usunal slady po zdjetych napisach reklamowych z... Aga Fachowa obsługa (5) Polecam wszystkim zakup w tym salonie. Bardzo mile zaskoczyło mnie podejście... Waldek
Rewelacyjna obłsuga/usługa (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat. Wróciłem tam z drugim samochodem, i pewnie... Wojtek kompletni partacze!!!!! (2) miesiac temu wstawilam tam swoje polo do bezgotowkoej blacharki po... niki46 SERWIS PLICHTA TO PARTACZE NIE POLECAM!!! (1) ODDAŁAM DO SERWISU W WEJHEROWIE AUTO PO SZKODZIE. WYMIENILI TAM PRZEDNI... BYŁA KLIENTKA POLECAM! (1) Usterke w moim samochodzie starałem się naprawić u trzech elektryków... Sapol Szybko, tanio i solidnie (1) Polecam ten zakład wszystkim to juz mój 5 samochód w którym montowałem alarm... Walo Można jak najbardziej polecić (1) Kupowałam auto w tym roku i nie miałam żadnych nieprzyjemnych niespodzianek.... Arek Bardzo polecam! (1) Będę zawsze polecał te firmę, gdyz obsluga na najwyższym poziomie,... Paweł POLECAM (1) -TANIO -SOLIDNIE -SUPER OBSŁUGA POLECAM !!! SZYYMON Super, Prawdziwa profesjonalna myjnia (1) Gorąco polecam, jestem stałą klientką. Mają dobry sprzęt i najlepsze... Aleksandra alarmy (1) byłem w tym zakładzie- podejście super profesjonalne, widać że panowie znają... Marcin B. OPINIA (1) Bardzo fachowa obsługa, miłe podejście do klienta, polecam ten warsztat. ANNA NIE ZAOSTAWIĄ Z PROBLEMEM (1) FACHOWO, MIŁO, SZYBKO, CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ... DZIĘKUJE ZA RATUNEK P.... POSIADACZKA ALFY :) GODNY POLECENIA (1) Warsztat w którym nic się nie dzieje bez mojej wiedzy cokolwiek Panowie... Jarosław alarm w passacie b5 fl (1) Witam :) Polecam w 100%. Podjechałem żeby tylko się dowiedzieć coś o... kawalus Super auta (1) Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Zepsół nam się... Wojciech Drogo i naciagaja !!! (1) Pierwszy raz bylem z BMW i naprawe wycenili na 500zl. W innych naprawach... Maciek Świetny warsztat (1) Świetna, rzeczowa, bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Tym ludziom naprawdę... Szymon Pacific