Dobra Myjnia (1) Polecam tą Myjnie ze względu na jakość usługi jaką wykonałem przystępność cen... Michał Polecam (1) Fajny sklep z uzywanymi motorami i akcesoriami. Obsluga bardzo milai i... Heniek niewarto przeplacac (1) Zaplacilem 200zl za wywazanie i wymiane zaworow. Na drugi dzien zeszlo... palkos
Salon Grunwaldzka (1) Ogolnie jestem zadowolony z obsługi szczegolnie pana Landowskiego,propozycji... Ryszard OBSŁUGA (2) obsługa fatalna, jedna kasa czynna i jedna Pani obsługuje, pozostałe 3 osoby... klientka Autoalarm - instalacja (1) Fachowa usługa, fachowe doradztwo. Ciężko znaleźć w dzisiejszych czasach... Jacek Obsługa Klienta godna pożałowania... (1) Chciałem kupić tam auto używane. umówiłem się na obejrzenie auta i jazdę... Miki fachowo i tanio ! (1) jestem zadowolona z obsługi ,skorzystałam już drugi raz i naprawdę warto .W... joanna Super warsztat!!! (1) Gorąco polecam Automax !!! Świetna obsługa , ekspresowa naprawa , Fachowcy... Ford Galaxy:) Paulina - opinia (1) Szczególnie polecam, jeżeli chcesz, aby: - w twoim aucie grzebali... Paulina Szybko, sprawnie, przystępnie (1) Auto po awarii zostało sholowane z miasta, naprawa trwala ok 4 godz i... Dorota Super sklep (1) Już nie raz kupowałem w tym sklepie i zawsze świetnie doradzą , obsługa jest... Stały klient Polecam! (1) Zakład naprawdę godny polecenia. W ciągu niecałej doby były zamówione przeze... Piotr Nie tankujcie tam gazu (2) Już po raz kolejny z konieczności zatankowałem tam gaz - tym razem na prawdę... Marek YARIS (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Profesjonalne podejście do... YARIS ZDECYODOWANIE POLECAM (1) Długo szukałem punktu instalacji gazowej z uwagi na fakt iz posiadam w miarę... MJ TO JEST TO! (1) BYŁEM, ZWIEDZIŁEM , NAPRAWIŁEM , ZAPŁACIŁEM, JESTEM ZADOWOLONY,POZYTYWNIE... karol nie polecam (1) Korzystałam z usług stacji przy poprzednim samochodzie kilka lat temu i byłam... Jutka Rewelacja (1) Ceny w stosunku do tego, co zostało zrobione bardzo konkurencyjne. Błąd... Maciek Terminy i naprawa (1) Niestety zawiodłem się na tym salonie. Wyznaczono mi termin naprawy... Leszek