Darek kobielski - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, pełen profesjonalizm. Mechanicy znają się na swojej... Darek kobielski Polecam z czystym sumieniem (1) Pospawanie osłony katalizatora zrobione od ręki w sobotę. Dobry kontakt.... Michał G SUPER PUNKT (1) POLECAM WSZYSTKIM-MIMO,ŻE BYŁA GODZINA PRZED ZAMKNIĘCIEM I MIELI KOMPLET... MICHAŁ
Pełny zakres fachowości (1) Diagnoza: wymiana tłumika końcowego (Opel Astra). W ciągu niecałej godziny... Grzegorz Wymiana reduktora i inne (1) Autko (opel astra) gasło na jałowym. Inny gazownik polecił wymianę reduktora... Grzegorz Fuszerka. ODRADZAM (1) Dałem auto uderzone w tył do zrobienia blach i polakierowania. To co sie... Rafał Profesjonalna usługa (1) Witam Chłopak ogarnięty, ma pojęcie o mechanice, elektronice i o tym co... Kuba szybkosciomierz (1) ze wzgledu na koszt uslugi (100 zl)nie polecam zakladu potencjalnym... byly klient POLECAM (1) Polecam, wszystko na plus. Zadzwoniłem rano powiedziałem jak sytuacja wygląda... dominik drogo i nierzetelnie (1) Nie polecam tej stacji skorzystałem z ich usług i mogę stwierdzić że nie... Kaśka POLECAM (1) Montaż alarmu oraz czujników cofania.Widać,że się starają,profesjonalny... dobrzyn22 Jestem zadowolony (1) Bardzo szybko i dobrze naprawiają samochody. Robiłem u nich naprawe... Jerzyk naprawa (1) naprawa blacharsko,lakiernicza . szybko ,jestem zszokowany jakoscią , przy... darek Pozytyw (1) Chcialem kupic samochod u nich Honde Civic 1.6 piekna i przelalem zaliczke... Paweł Banasik Polecam. (1) Założona instalacja w 2007 r.Do tej pory przejechałem ponad 180200 km. Jedyne... kierowca - instruktor POLECAM !!!!! (1) Gorąco polecam tą firmę, zamontowali mi szybko i profesjonalnie alarm,... Sławek P. POLECAM (1) Profesjonalizm połączony z pasją gwarantują o świadczeniu usługi na... Gosia Polecam !!! (1) Parę dni temu byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Wymiana opon i... Jacek :| (1) plus za duże chęci i znajomość tematu właściciela firmy. Minus za słabe... zyzi Polecam! (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... Robert