Szybkie załatwienie części (1) Szybkie załatwienie części w przystępnych cenach z miła profesjonalną obsługą. Krzysiek Miła i fachowa obsługa (1) Diagnostyka b. trafna szybka naprawa i fachowe doradztwo na 5. Krzysiek Zero zainteresowania klientem. (1) Ja wydzwaniałem w sprawie auta a nie sprzedający kierownik - to było chore -... john90
Dobry warsztat (1) Byłem trzykrotnie z moim renaul CLIO. Za pierwszym razem objawy były takie że... Czarek PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Pełen profesjonalizm i podejście do klienta. Wspaniała zabawa w przystępnej... PZD zakup autoboxu extreme 400 (1) Bardzo udany zakup , sklep z profesjonalną obsługą , ceny do... Jerzy Polecam :) (1) Przyjechałam jako niezadwolona i załamana klientka innego warsztatu na... Zadowolona klientka Polecam w 100% (1) Witam! Byłem u Panów z tego warsztatu, bo coś stukało w moim autku na... Czarna szybka wymiana oleju! (1) Zaskoczył mnie pozytywnie warsztat Aut-Alp. Po pierwsze warsztat był czysta... Zbyszek polecam (1) Tydzień temu oddałam autko do dotąd nieznanego mi warsztatu i było warto.... marlena Ja też polecam!!! (1) Profesjonalni a przede wszystkim bardzo uprzejmi dla klienta.To jest to na co... Krzysztof Kaczorowski wystarczy spojrzeć na opinie innych (1) 2 lata temu naprawiałem u nich samochód kilka razy. Po czym postanowiłem... Lord dokładne mycie :) (1) jako stała klienkta jestem bardzo zadowolona, auto zawsze umyte dokładnie,... stała klientka Wieczór Panieński (1) Witam! Jestem BARDZO ZACHWYCONA z limuzyny naprawdę bawiliśmy się nieziemsko... Monika L. super obsluga (1) Punktualny i bardzo milyczlowiek.Nasz wieczor kawalerski minol super .Cena... Mario SUPER (1) Mila obsluga wszystko zrobione na czas.Nie na sladu po stluczce.Poprawili... klient super firma (1) FIRMA naprawiala mi auto mocno uszkodzone ;przod i tyl wymienili mi wszystkie... spawacz Telefon kontaktowy (1) Na każdej stronie internetowej widnieje nr telefonu kontaktowego do salonu i... Piotr Miła obsługa serwisu (1) Niecały m-c temu przyjechałam ze swoią C3 gdyz samochód sie "dusił" i miałam... K. z Gdańska Szok!!!!!!Facowcy od siedmiu boleści. (2) W marcu zleciłem szereg robót m.in. wymianę rozrządu a co za tym idzie... Dariusz Siedlecki