CAPRI - opinia (1) SUPER USŁUGA Szybko, fachowo i profesjonalnie - wszystko za bardzo... CAPRI Rewelacyjnie (1) Od rana jeździłam po gdańskich warsztatach szukając kogoś, kto naprawił by mi... Ilona Moj Merolek (1) Do tej firmy skierowano mnie, o dziwo, az z Warszawy. Umowilem sie na 8.00.... pawel
Bardzo nie miła obsługa !!! (2) Podjechałem do tego warsztatu w celu wymiany opon, lecz panowie bardzo... maciek77 Z podziękowaniami (1) Regularnie korzystam z usług wypozyczalni ABS. Auto spełnilo moje... Tomasz Zdecydowanie polecam-serwis celujący (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tego serwisu w ostatnich kilku latach.... jacmar0 Władysław - opinia (1) Usługa wykonana przez Panów została doprowadzona do perfekcji.byłem u innych,... Władysław Serwis godny polecenia (3) Bardzo miła i fachowa obsługa. Niskie ceny. Szybki serwis, fachowa wiedza w... Tomek ZDECYDOWANIE ODRADZAM! (1) Miałem już kilka samochodów róznych marek i mogę na bazie swoich doświadczeń... darula SUPER !!! (1) Mega profesjonalny serwis !!! Polecam Robert Rewelacja (1) Zakład dość ukryty, znalazłam go przypadkiem i jestem bardzo zadowolona.... Ania Jestem bardzo zadowolony (1) Zdecydowanie mogę polecić ten warsztat.Krótki termin naprawy,przystępna cena... zadowolony klient serwis (1) Serwis jak najbardziej polecam,przystępne ceny i szybkość obsługi. adi NIE POLECAM (2) Ja nie polecam tego warsztatu, lepiej założyć w innym warsztacie. A powiem... DD Jacek - opinia (1) Rewelacyjna obsługa i korzystne ceny, warto współpracować z tą firmą.... Jacek Krzysztof Olbromski - opinia (1) Profesjonalne podejście do tematu. Po wizycie w Godarth mój Ford Mondeo... Krzysztof Olbromski meega pozytyw (1) bardzo konkretna i rzeczowa firma, a przede wszystkim uczciwa!!!! polecam Ewa dobry warsztat (1) Dziękuje za szbką, fachową wiedze i doradztwo. Naprawa szybka i w miare... zadowolony własciciel pola Fonti solidna firma (1) Solidny warsztat. profesjonalna wiedza fachowa i szybka naprawa. Obaj panowie... własciciel Golfa III Super warsztat. (1) Szybko,solidnie, tanio. Pomorze, doradzi i nie oszuka. Moja sugestia. Moze... Zadowolona klientka