TANIO I SOLIDNIE (3) POLECAM TEN SERWIS.JESTEM STAŁYM KLIENTEM I NIE JEDNO JUZ WIDZIAŁEM W INNYCH... KAZIMIERZ K. Konkurencja??? (1) Szanowni Państwo wypowiadający się poniżej: myślę że jesteście... Asia Raczej nie polecam (1) Wymieniłem opony z zimowych na letnie, letnie były na alusach 18 z tym że 2... Piter
ccc (1) było fajnie ale ostatnio się ta myjnia stoczyła na dno żeby klient musiał... D Profesjonalizm w każdym calu !!! (2) Wymieniałem u nich sprzęt grający w moim aucie. Zaproponowali racjonalny... Daromir Autoryzowany Serwis (1) Witam Serdecznie!Zakupiłem samochód w ofercie sprawdzone auto,skoda... Marcin nie chcieli rzarowki wymienic fabia (4) warksztat straszny, rzarówki od renki niechcieli zmienic. pszecierz to serwis... Stanislaw Kurzajewski Najlepsza mechanika samochodowa (1) Solidna i fachowa pomoc, naprawdę godna polecenia. żmija Magda (od Palio ;)) - opinia (1) Polecam bardzo ten warsztat, wszystko naprawione terminowo, szybko sprawnie i... Magda (od Palio ;)) Clooney - opinia (1) Kawał drogi jadę do speca Car Audio a on mi mówi że mam sobie iść gdzie... Clooney Polecam ;-) (1) Bardzo miła i sympatyzna obsługa , cena nie wysoka , wszystko a OKI Patryk rozrusznik (1) jak zwykle mogłem liczyć na pomoc i radę olek pozytywna (1) Fachowa obsługa, podstawiony samochód pod dom, sprawny, tanio i solidnie,... Krzysztof Andrzejewski super!!!!!!!!!!!!!!!! (1) profesjonalna i miła obsluga, tanio, solidnie jestem w pełni zadowolony... jurek nowak Wyceny (1) Prosta wymiana alternatora - pytam przez telefon, wycena - 40 pln.... winc rewelacja (1) Zgadzam się z poprzednikiem w 100%. Przemiła i fachowa obsługa, duży wybór... Marek ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! (1) Odradzam ten warsztat! Straciłem przez nich 4 dni, pieniądze na dojazd i... Arek POLECAM!!! (1) Przyjechałem do ARATu z zamiarem kupienia najtańszego radia jakie mają. Po... Jacek Młody - opinia (1) Prawie jak w ASO prawie bo o wiele tańszy a jakość wykonywanych usług taka... Młody NAJWYŻSZY POZIOM OBSŁUGI Z JAKIM SIĘ SPOTKAŁEM (1) Przypadkowo skorzystałem z usług tego serwisu i zostałem powalony... Łukasz