Dramatyczny kontakt i kultura osobista (1) Jak bylem zapytac o cene przyciemnienia szyb i jakies szczegoly, goscie... Assassin Darek - opinia (1) Dobra i tania myjnia, ostatnio byłem na myjnii automatycznej to mam rysy... Darek Super stacja (2) Ogromny plus dla obsługi, umawianie sie na termin, wykonywanie prac przy... Andrzej
polecam!!! (1) chociaz dojazd moze nie jest bardzo prosty to polecam wlasnie tam sie... magda Tanio i profesjonalnie - jednak tak można! (1) Jestem bardzo zadowolony! Naprawa przedniej szyby po uderzeniu kamieniem... Andrzej profesjonaliści.... (1) U mnie było wzorowo. Assistance zabrał mój samochód ( roczny) późnym... Szymon Godny polecenia (2) W wakacje zakupiliśmy za pośrednictwem autohandlu Variant auto. Mimo iż... M&J Audi A3 (2) Kupiłem u pana Adriana Audi A3.Dziś mamy 25 marca jestem z samochodu... Muzolf Michał Rewelacja! (1) Super sprzedawca - doradzi i pomoże wybrać właściwą część. Ceny korzystne -... Maciek Zdecydowanie polecam! (1) Jak w tytule. Fachowa obsługa i przystępna cena - słowem pełen profesjonalizm. Tomek serdecznie polecam (1) jedyne miejsce w trójmieście gdzie mieli szybę do mojego samochodu na miejscu... Paweł Szybko. miło, sprawnie... (2) Szybko. miło, sprawnie... Piotr Jola - opinia (2) Dzieki alarmowi ktory zostal zamontowany w tym zakladzie dalej mam auto, nie... Jola Gorąco Polecam (2) Bardzo profesjonalne podejście wstawiono mi gośniczki, odcięcie zapłonu... syla Polecam !! (1) Polecam ten warsztat bardzo gorąco !! :) Endriu Regeneracja kloszy reflektorów samochodowych (1) Witam !!! W tym warsztacie robiłem przednie lampy w focusie I i wyszło... Andrzej z Gdańska Super profesjonalista (1) SUPER MECHANIK, szybko i profesjonalnie wykonywane naprawy,przystepne ceny,... Patryk Omijaj - szkoda czasu i nerwów! (1) Zamówiony Opel Astra z automat.skrz,b., miał się pojawić o godz. 9.00. Po... tere łukasz - opinia (1) Korzystałem kilka razy z serwisu Suzuki Auto Gosk i zawsze byłem zadowolony -... łukasz Omijać oszustów i drogich części (1) Omijać ludzie jak najdalej ten warsztat.Mialem probblem z hamulcem ręcznym... raffikk