Starszana lipa (1) Samochod, ktory wypozyczylismy w kwietniu: - nie mial dokumentu OC, - nie... MS POLECAM!!! (1) Szczerze polecam warsztat , profesjonalna obsługa ,szybko, solidnie a przede... Rafał Totalna porażka, nigdy więcej - ludzie omijajcie szerokim łukiem (1) Ta myjnia to totalna porażka. Już wiem dlaczego nie ma kolejek. Zamówiłem za... marek
godna polecenia (6) po przyjeździe na umowioną godzinę wkonano usługę szybko i sprawnie . Szkoda... asco Perfekcyjnie, goraco polecam!!! (1) Wszystko zrobione na czas, idealnie, nic nie widac, na czas naprawy dostalem... jizzy MIle zaskoczona (1) Autko na medal spisali się.Jeździ się super .Moj mechanik już mnie nie lubi... alka Bardzo pozytywnie. (1) Naprawa przeprowadzona szybko i fachowo, widać dobrą organizację w tym... mmar xyz (1) Miałem przyjemność dwukrotnie być klientem tego serwisu ( jak pech to pech-... toczyl bardzo dobrze i bardzo szybko (1) samochód mimo dużej szkody naprawiony w 7 dni, jakość bez uwag, miły... Daniel R~E~W~E~L~A~C~J~A!!! (1) gorąco polecam - miła, profesjonalna obsługa i piękny samochód - to o czym... Joanna Polecam 100% gaz w tym warsztacie (1) Powiem tak wiedzą co to gaz i jak go montowac w autach.Landi renzo omegas... Jacek Nie polecam (1) Nie pierwszy raz korzystam z usług tego warsztatu, jednakże po ostatniej... Grzegorz Łęcki Wymiana szyby peugeot 206 (1) Szybka i bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam :) ania najlepszy serwis Citroena (2) Jest to typowa firma rodzinna . Nikt w trójmieście nie zna się lepiej na... Paweł Szybkowski Rzetelny fachowiec (1) Bardzo dobry serwis. Mały, w garażu domku, ale dobrze wyposażony. Po... Kuba POLECAM (1) Chłopaki mocno znaja się na swojej robocie POLECAM homer Jak najwięcej takich zakładów! :) (1) Polecam ten zakład ze wzlgędu na pełną fachowość, przystępne ceny,... Karol Z. dziękuję (1) Po długich poszukiwaniach dobrego mechanika do pierwszego sprzęta mojej pani,... CBR 125RR Dramatyczny kontakt i kultura osobista (1) Jak bylem zapytac o cene przyciemnienia szyb i jakies szczegoly, goscie... Assassin Darek - opinia (1) Dobra i tania myjnia, ostatnio byłem na myjnii automatycznej to mam rysy... Darek