Polecam każdemu! (1) Zachęcona zamieszczonymi opiniami na temat warsztatu Pana Michała... Gosia Ford 2.0 TDCI 130 KM (1) Jestem pod wrażeniem fachowości, wiedzy i podejścia do klienta. Miałem... Piotr Bez jakichkolwiek zastrzeżeń, godni polecenia (1) Byłem u Pana Rogalewskiego pierwszy raz z polecenia sąsiadów którzy już... Tyszka Bartłomiej
Wymiana szyby w VW T4 (1) Bezproblemowa i szybka wymiana, obsługa super, oby więcej takich warsztatów :) XL FORMAT - 3MIASTO REKLAMA W. - opinia (1) Bylem na przegladzie ze swoim 9 letnim samochodem. Bardzo podobała mi się... W. Sabina - opinia (1) Solidna, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Polecam. Sabina 100% satysfakcji (1) Zakupiłem w tym sklepie bagażnik oraz uchwyty rowerowe. Widać ,ze to sklep... Marek Marcin - opinia (1) Naprawiałem sprężarkę do klimatyzacji. Usługa wykonana wzorowo. Dostałem... Marcin Ford focus (1) Wymieniałem w tylnym zawieszeniu "dolny wahacz poprzeczny" ze zużytego na... Piojasień profesjonalnie i na czas (1) skorzystałam kilka razy, pierwszy raz miałam obawy ale po odbiorze auta... mała Zapraszam (1) Paliwo tanie,miła obsługa-czego chcieć więcej?! Piotr Tragiczna obsługa klienta (2) Ten człowiek który podaje sie za sprzedawce ....oferuje części w atrakcyjnych... STANFRAGLES sprawnie (1) bardzo dobrze wymieniona szyba, Pan bardzo konkretny przy tym cena dostępna.... gość Raz Good-Rent, zawsze Good-Rent! (1) Samochod w dobrym stanie, punktualna dostawa i odbior, mila obsluga.... Ewelina G. Profejonaliści (1) Zajechałem do nich swoim autem ponieważ coś hałasowało w klimie. Postawili w... Opel Astra TAM NIE WARTO (3) Nie wiem kto dodał pozytywną opinię ale mnie tam bardzo brzydko oszukano.... Michał K .... (2) bardzo nie mila obsluga Pan byl grubianski, brak fachowosci, mruczal cos pod... Mario mazda 626 (1) Po korozji ani śladu lakier dobrany i położony idealnie.Cena przystępna... mazda 626 zajączkowa foczka (1) Samochód padł mi nieoczekiwanie w drugi dzień świat. Z pewną taką... JM jest zdecydowanie w porządku (1) Każdy kto myśli o osiągnieciu dźwięku wyższej jakości w swoim samochodzie... dr Profesor