ZADOWOLONY KLIENT (1) Bardzo sympatyczny warsztat,wszystko do dogadania,niewciskają kitu,żadnego... Łukasz alarm (1) Profesjonalna obsługa-bardzo sprawna i terminowa.Konkurencyjne ceny. Polecam!!!! klient z Gdyni CrV^^ - opinia (1) SUPER SKLEP POLECAM !!!! CrV^^
Polecam! (1) Fachowa i szybka obsluga-zdecydowanie polecam! E-30 ;] Klienci z Elbląga - opinia (1) Kupowanie w BMG Mercedes Goworowski w Gdyni i w Gdańsku jest bardzo ryzykowne... Klienci z Elbląga UCZCIWA FIRMA (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Szybka diagnoza, pomoc w szukaniu... Robert Radosław Socha (1) Serdeczne podziękowania za obsługę dla Pana Radosława Sochy, po raz kolejny... Danuta Pacyga niezadowolony klient - opinia (1) kupilem u nich skuter i niestety serwisy byly ale mialy duże opużnienia na... niezadowolony klient Polecam (1) Zakładałem alarm do VW Transportera. Samochod oddalem w sobote rano po... Robert prawko (2) jeżeli chodzi o prawko to polecam Akademie Prawa Jazdy! profesjonalizm i... swiatczak XYZ (1) To niech Pan/Pani jedzie do Sobotu do Groblewskiego mysle ze czekaja na... Mirek POLECAM (1) Polecam ten sklep bez najmniejszego ALE. Obsluga jest cierpliwa i poradzi... kenkra Bez większych zastrzeżeń (1) Zastrzeżenie mam tylko do pana starszego mechanika w wąsach, który chyba w... Michał K Godni polecenia (1) Naprawiałem u nich sprzęgło naprawa zrobiona porządnie i szybko. Przy okazaji... Michał zadowolony klient (1) polecam sklep i serwis. rzeczowa obsługa w miłej atmosferze.na zakupiony w... michał obsługa (1) Rewelacja.Najlepszy warsztat w trójmieście.Naprawiam u nich wszystkie auta... Michał ROBIENIE NA SZARO (1) JEŚLI CHODZI O NAPRAWY PŁATNE TO INTERWAPO JEST FIRMĄ OKROPNIE DROGĄ... ANDRZEJ KALINI TRAGEDIA !!! (1) Chcieli mnie naciągnąć na całodniowe badanie ciśnienia paliwa, a jak sie... cliorider Pif paf - opinia (1) Bylem u nch kilka razy i maja duzo drozsze czesci niz sa ogolnie... Pif paf Dobro, fachowo,ale drogo. (1) Ogólnie jestem zadowolony, gdyż zdjagnozowali mi usterkę silnika z którą dwa... arti