Naciągacze, naciągacze, naciągacze!!!!!!! (1) Witam, jakiś czas temu kupiłem alarm aby go wstawić do samochodu, lecz po... zawiedziony OKI (1) Panowie znaja sie swojej robocie.Jestem zadowolony z produktu oraz obsługi. erwin POLECAM (1) GORACO POLOECAM SERWIS PLICHTY, SZYBKI SERWIS I BARDZO DOBRA FACHOWA OBSLUGA... Sylwia
Serwis porażka !!! (1) Niestety ale ostatnio zmieniła sie obsługa w serwisie, prawdopodobnie... xyz Nabijanie w bambuko (1) W rozmowie telefonicznej przyjemnie, rzetelnie i fachowo jednak na miejscu... bolo Porażka (2) Ten warsztat to już nie to co kiedyś. Straszna pomyłka. Umówiłem się... Krzysztof POLECAM (1) Zakładałem w tej firmie alarm i jestem bardzo zadowolony . Wszystko poszło... Audi TT Dotyczy opini Yarosa (1) Świadczymy usługi mechaniczne a nie "drobne naprawy "blacharskie.Okulista też... Właściciel Zawsze zdarzają sie niezadowoleni klienci (1) Ja zostałem obsłużony rewelacyjnie. Nikt mnie na siłę nie naciągał na wysokie... Bardzo zadowolony klient Profesjonalizm doradców handlowych!!! (1) Zakup samochodu marki JEEP, dzięki profesjonalizmowi Pana Roberta Rędziaka z... Aneta i Rafał TO SA NAPRAWDE FACHOWCY (1) POLECm wszystkim ten zaklad jezdzilem po wszystich warsztatach z fiatem punto... seba7711 mitra - opinia (1) Samochód oddawałem na cały dzień dwa razy, tłukąc się spowrotem w największe... mitra FACHOWO I TANIO (1) DORADZĄ,POMOGĄ-DOBRZE ZAOPATRZONY SKLEP.POMIMO ŻE W LOGO FIRMA MA ZNACZEK... SYNEK DZIEKI BARDZO (1) TRAFIŁEM DO WAS Z INTERNETU I MUSZE POWIEDZIEC ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... Mirek mercedes polecam (1) szybko,sprawnie i solidnie klient omijać z daleka! (1) Faktycznie mechanicy tam to chyba zbieranina piekarza,kowal i cholera wie... kinga jarek (1) Mając auto tak zabrudzone to co odebrałem to dopiero nowy samochód {za 2... jarek k WIEDZĄ CO ROBIĄ (1) Bardzo sobie chwlę jakość i terminowosć wykonywanych napraw.Auto po pobycie w... PIOTR Rewelacja zakładzik (1) pomogą w każdej sytuacji, świetnie sie znjaną na robocie -robili mi remącik... magda PRANIE TAPICERKI (1) SYMPATYCZNA OBSŁUGA.PROFESJONALNE PODEJSCIE DO KLIENTA jarek k