szybko, konkurencyjnie (1) Polecam wszystkim. Dobre oznakowanie. Bardzo sprawna i szybka wymiana ok. 20... Piotrek jest super (1) nie wiem dlaczego jesteście niezadowoleni??? BYłem ostatnio, obsługa jest... automaniak Polecam (1) Witam!!! Jest to jeden z leprzych sklepow z czesciami do japończyków i... Adrian Kozłowski
brak zainteresowania klientem (1) Moje obserwacje na temat salonu Plichty są takie: klient przed zakupem auta... Awiko Ostatni raz w tym serwisie (1) Trzecia wizyta u Zdunka i kolejne rozczarowanie. Poprzednio FACHOWCY nie... zdunka fan Beznadzieja ..... (1) Kupilam uzywany samochod w w/w firmie i otrzymalam informacje o 6 miesiecznej... Ola Zawiodłem się na tej firmie ! (2) Rok temu naprawiałem u nich rozrusznik w moim samochodzie. Pierwszy minus to... Zawiedziony Szczerze polecam!!! (1) Warsztat godny polecenia,szybka i fachowa obsługa klienta. Witold Nowak kiepska obsługa (2) Nie wróżę tej firmie jakiegokolwiek sukcesu z takim podejściem do klienta... sąsiad POLECAM (2) Pełen profesjonalizm, miły kontakt, usługa idealnie wykonana, terminowo. KG Najłatwiej jest narzekać (1) Moje Mondeo to auto już nie najmłodsze, i to ze sporm przebiegiem, tym... Paweł Godek Kupie drzwi do 406 (1) Kupie drzwi do peugeota 406 sedan tylne lewe srebrne moga byc gole z trojmiasta. bartek.awf KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. (1) ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE... JACKY tuning peugeot 406 (1) Witam. Potrzebuje porady. Posiadam auto peugeota 406 1.8 16V benzyna plus... bartek.awf Fachowo i miło (1) Chyba w życiu nie spotkałam się z tak przemiłą obsługą. Pozdrowienia dla Pani... Magda Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo miła , spoko obsługa na profesjonalnym poziomie i b.dobrych cenach zzz profesjonalizm (2) Oddałem moje mk4 do naprawy powypadkowej. Obsluga szybka, sprawna,... Gino Poleca (1) Witam, Musze powiedziec iz jestem stałym klientem Suaru, a od paru tygodni... OUTBACK H6 POLECAM (1) Ja na ceny nie narzekam, za kable które w innym sklepie kosztowały 200zł... azr BRAK ZASTRZEŻEŃ (1) odbiór samochodu - rewelka, podejście do klienta - super. zdecydowanie... Maciek