Zibi - opinia (1) dałem tam auto po stłuczce, przy okazji mieli wymienic opony - malo ze opony... Zibi Polecam!!! (1) polecam ten punkt bez dwoch zdan, zawsze mozna podjechac nawet z najmniejsza... Asia Do drobnych napraw (1) Warsztat dosyc maly dobry raczej do naprawiania latwych problemow. Ceny... Yaros
Sorzedawcy w Oplu (1) Polecam ten salon, kupiłem u nich nowe auto, obsługa miła i fachowa, bardzo... Zadowolony klient, Gdańsk Kierownik Salonu Grunwaldzka (1) Bardzo dziekuje za profesjonalne i fachowa obsługe przy zakupie Forda Fiesty... Piotr Łaszewski szczesliwy nabyw ..::] PRAWDZIWI PROFESJONALIŚC [::.. (1) Od pół roku bujam sie z moim BMW po servisach wszedzie rozkładają rece,... Karol BMW Super (1) Najlepszy warsztat jaki miałe okazję odwiedzić. Chylę czoła przed... Dominik Bardzo dobra warsztat :) Polecam!!!! (1) Bardzo dobrze wykonana usługa.Pelen profesjonalizm.No i oczywiscie ten... Grazyna PORAZKA-NIEPOLECAM (1) WARSZTAT MOZE KIEDYS BYL DOBRY.ALE TERAZ NIEPOLECAM! AUTO TRZYMALI MI TAM 4... ADAM Nie jest źle. (1) Nie jest źle. wam auto leo (1) fatalny warsztat,drogo,d,lugo i wogóle nie polecam! ewa nie polecam (1) nie polecam. przy wymianie amortyzatorow uszkodzili kolmuny mc persona nie... andrzej Zadowolony klient (1) Naprawili mi kilka elementów w FM II 2,0 TDCI (pompa wspomagania układu... Marcin serwis na plus (1) mega długo szukałem części do mojego audi i tu znalazłem bez problemu, nie... A4 Ok (1) Nigdy nie było problemu z obsługą - części sprowadzają błyskawicznie -... China Zdolne chłopaki (1) Naprawde szybko wyciągneli moje autko z opresji. Bardzo POLECAM!!!!!! marcin SUPER KOSMETYKA SAMOCHODOWA (1) Miałem wielki problem z lakierem na moim aucie , lakier nawet po umyciu był... Maciej Beznadzieja (1) Początkowo wygląd firmy mnie zniechęcił, jednak starszy Pan był uprzejmy i... Klient Nie polecam ! (2) Należy być ostrożnym ! an Już 8 lat (1) Korzystam z serwisu od 8 lat, bo mam nietypowy model Kia.Na szczęśćie bardzo... jar