POLECAM (1) Ja na ceny nie narzekam, za kable które w innym sklepie kosztowały 200zł... azr BRAK ZASTRZEŻEŃ (1) odbiór samochodu - rewelka, podejście do klienta - super. zdecydowanie... Maciek Jakość bez kompromisów (1) Byłem wczoraj pierwszy raz. Polecam szczególnie dla motocyklistów. Wątpiłem... Piszmag
Super (1) Jak najbardziej zasłużony pozytywnie wystawiony komentarz. Z początku pewne... pieto Zadowolony nabywca (1) Chciałbym bardzo podziękować p. Mariuszowi za fachowe podejście do klienta.... Krzysztof mak - opinia (1) Korzystam z ich uslug od kilku lat. Bardzo fachowa obsluga, tylko ceny... mak Mistrzostwo Swiata! (1) Nie do wiary jak bardzo miło było się przyglądać Waszej pracy. O jakości... Piotr Szachmytowski Jakosc za rozsadna cene (1) Myłem auta w różnych myjniach trojmiasta i musze powiedziec ze ta... Mirek Polecam (1) Auto umyte bardzo dokładnie, świetnie wysprzątane w środku. Nadmienię, że... Paweł Polecam!!! (1) POLECAM wszystkim. Ja jestem bardzo zadowolony.Fachowe doradztwo i zero... Mazzi POLECAM!!! (1) Witam. Jak najbardziej POLECAM ta firme.Konkretni ludzie,fachowe doradztwo... Mazzi !!! (4) Byłem zainteresowany motocyklem, a że jestem z daleka to postanowiłem żeby mi... poszkodowany super (1) doskonałe wykonanie w dobrym terminie, fachowa i przyjazna obsługa.... Stanisław P. Dbałość o klienta (1) Choć byłem służbowym autem dostawczym, byłem potraktowany w pełni... Darayavahus Miła obsługa (1) Bardzo miła i szybska obsługa. Byłam z błahostką,ale nawet usługa za 5 zł (... karolina Naprawa po szkodzie (1) Zdecydowanie odradzam. Skuterek oddany do naprawy po przewrotce (połamane... Mr.E OBSŁUGA ŻENADA! (1) Ostrzegam przed zakupami na tej stacji. Niekompetentna obsługa, zupełnie... Oszukany klient Nie naprawiałem tam auta, ale (1) obsługa w salonie była miła i w miarę rzeczowa. Dowiedziałem się co nieco o... ms :) (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi serwisu. Sprawnie usunęli usterkę mojej... Martucha KOMENTARZ POZYTYW (1) Wczoraj w topcar zalozylem sobie w audi A6 alarm w raz z innymi... MARO260