strasznie drogo - oszukują (1) strasznie drogie części, które mozna kupić gdzie indziej o wiele taniej - nie... Marek zasugerowałem się opinią (1) Jakiś czas temu oddałem tam wiekowe auto (Ford z 1992r). Do zrobienia było... silnoreki nie profesjonalnie (1) udalem sie z samochode do servisu na przeglad roczny z wymiana oleju... gruby
kupilem ceeda (1) od razu musze napisac ze auto fajne kupilem ceeda 1.6 115km jezdzi sie tym... gruby skutecznosć (1) wiedza posiadana jest tak słaba ze usuwanie usterki która trwa juz od 6... sebastian fachowo i konkretnie (1) Bez problemów, spora wiedza, dobrze doradzono mi w kompletowaniu instalacji sielski lakiernia unikac (1) oddałem tam kiedys mój pojazd po stłuczce przy odbiorze kazali mi placic vat... jerzy szybko i bez kitu! (1) Niedawno uszkodzono mi pojazd Megane II na parkingu po kontakcie z... Arek ostrzeżenie (1) Moje doświadczenie z tym warsztatem i jego obsługą - krótko NIE POLECAM,... właściciel forda Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 Bardzo dobra obsługa (1) Bardzo dobra obsługa oraz nie wysokie ceny .Byłem bardzo miło zaskoczony... Robert Barnicki Przygoda z Largo ... (1) robilem u nich blacharke ..auto stalo ponad miesiac 3 razy przkladali termin... kula mazda 323F (1) ja osobiscie wole serwis mazdy w REDZIE jest o 50 procent tanszy janusz Mati - opinia (1) Polecam!!!! Wszystko na wysokim poziomie Mati klient ceed (1) z obsługi jestem tak samo zadowolony jak z samochodu,warto ceed crdi znają sie na rzeczy (1) dawno nie widziałem tak dobrego warsztau super obsługa fachowe doradztwo... przemek NIE POLECAM!!! (1) Podjechałem z cieknącym przewodem paliwowym. Pochodzili, pooglądali i...... Corolla ok (1) Niedrogo.To najwazniesze Dexter POLECAM (1) sliczna pani,dlaniej bede każdego dnia wtym salonie auta mażenia cena... klient JA NIE WIEM CO ONI CHCA (1) Ja nie wim co oni wszyscy chcą. Serwis super!! , salon ok, używane fajne... Astra II