Zrozumienie tematu nagłośnienia w aucie na najwyższym poziomie! (1) Szczerze polecam AudioManuFakturę ze względu na wiedzę właściciela, który... Bartek TANIO i DOBRZE !!! (1) Zbliza sie okres nabijania ludzi w butelke za duze pieniadze czyli... Damian słabo (1) korzystałem kilka razy; przy drobnych naprawach było ok, ale drogo kiedy... korba98
Toyota, Nissan i inne (1) Jestem stałym klientem od 5 lat. O tym, że jestem zadowolony świadczą fakty:... artur POLECAM !!! (1) Motocykl upatrzyłem sobie przez internet, zadzwoniłem, wypytałem o szczegóły,... maras Ja jestem zadowolony (1) Witam Dostałem namiar od kolegi. Miałem problem z golfem IV TDI nikt nie... Karol Golf 4 TDI REWELACJA!!! (1) KUPIŁEM SKUTER I QUADA. SUPER FACHOWE DORADZTWO, Z SERWISU KORZYSTAŁEM DWA... KRZYSZTOF lesny1982 - opinia (1) wyczyszczenie kolektora ssącego + wymiana uszczelki , wymiana rurki od odmy z... lesny1982 Swietni fachowcy...te ZLE komentarze wystawione JEDNEGO dnia .... (1) Pewnie konkurencja jest zla ze cala polska zna firme TUNE-UP Hamownia... blady Wschodząca gwiazda warsztatów samochodowych Trójmiasta. (1) Ukryty w zakamarkach ulicy Elbląskiej warsztat, w którego murach cudów... Piotr FACHOWIEC GODNY POLECENIA (1) POLECAM WSZYTKIM TEN MALY WARSZTACIK FACET JEST NAPRAWDE DOBRY W TYM CO ROBI... AUDI A6 1,8T 2000R OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN SALON (1) Kupiłem w tym salonie 2 samochody, za każdym razem sa jakies problemy. Serwis... Wojtek PEŁEN PROFESJONALIZM !!! (1) Szczerze polecam ten zakład. Ich doradztwo i usługi w dziedzinie zabezpieczeń... ZAdowolony klient a w TVN TURBO zobaczcie reportaż (1) Nazwisko to nazwisko. Bez różnicy czy kupujesz Renault, Dacia czy BMW -... były klient piotr - opinia (1) Bardzo polecam-mimo soboty i braku terminów-udało mi się skorzystać. piotr rewelacja (1) Jestem stałym klientem i nie zamierzam zmieniać. Zawsze dzwonię, umawiam się... Adam AUDIOMANUFAKTURA - POLECAM :-) (1) Do firmy Pana Michała trafiłem szukając miejsca, w którym mogę zamontować... krzysiek ceny absurdalne (1) Przyjechałem focusem na naprawę otiwerania bagażnika bo się zaciął. Miało... Michał Piotr - opinia (1) Profesjonalne podejscie.Wszystko OK.POLECAM Piotr kawasaki 636 (2) polecam wpożo ludzie i uczciwi jestem wpełni zadowolony z zakupu kawa