polecam (1) Polecam super sprzedawca i ekstra towar Andrzej Konar1977 - opinia (1) Polecam - bardzo dobry i fachowy serwis. Serwisowałem Piaggio sferę z 1994... Konar1977 Irek Audi A6 1.8T - opinia (1) W pełni profesjonalne podejście do klienta,100%-owe zadowolenie z wykonanej... Irek Audi A6 1.8T
Solidna, profesjonalna i prokliencka myjnia - polecam (1) Przeprowadzilem sie w lutym na Dębrowę i w związku z tym, że myjnia była... Marcin Polecam (1) Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Autko sprawuje się bez najmniejszych zarzutów... Masia Mało kompetentnie i długo (1) Zdiagnozowanie uszkodzonego czujnika spalania stukowego w samochodzie SKODA... Ernest Podgórski Dobry i niedrogi warsztat (1) Naprawy przeprowadzają starannie, mają wszystkie niezbędne narzędzia i... Michał Sklep godny polecenia (2) Od kilku lat jako właściciel różnych modeli Forda zaopatruję się w tym... Piotr N Robert M. (1) Jeśli chcecie mieć porządnie umyte auto bez obaw ze ktoś wam porysuje lakier... Piotr nie polecam (1) Zgadzam się w 100 % z opiniami innych osób. Fatalny serwis, zarozumiała i... maxi Zadowolony (1) Szukałem auta od prawie 2 miesięcy , zależało mi na fakturze vat 22 % gdyż... Andrzej Podzielny kierowca golfa (1) bardzo polecam innym naprawiałem u nich auto wymienili mi kompter gazowy i... zadowolony klijent Masakra ! (1) Omijajcie z daleka ,za lekko wgnieciony próg (mała w gniotka od lewarka) i... Elka JAKUD DĄBROWSKI (1) DZIĘKUJĘ ZA POMOC PRZY WYBORZE SAMOCHODU,POMOC W KREDYTOWANIU,DOBRANIU FELG I... KALINOWSKI TADEUSZ-SŁAWNO mbu - opinia (1) Sprawna obsługa, brak kolejek, można i warto umówić się umówic na telefon,... mbu Regeneracja Turbiny PASSAT B5 TDI 110KM (1) Oddałem do tego warsztatu turbinę od mojego VW Passata b5 1,9 tdi 110KM.... Michał godny polecenia (2) korzystam z usług serwisu od dłuższego czasu i powiem tak: jakość obsługi... Anna Małgorzata honda civic wymiana reflektora (1) zdecydowanie polecam wszystkim. profesjonalne podejście do klienta i do... s tanio i profesjonalnie (1) W tym warsztacie na pewno nikt Was nie oszuka, ceny są przystępne, a usługa... Ewa B. Polecam naprawde solidna firma (1) Zamontowałem w tej firmie instalacje gazową do Audi A8 4.2 i jestem naprawde... Audi A8