nie jest źle (1) wiedza i umiejętności niektórych mechaników odbiegają od standardów, niestety... stały klient Opel Calibra 2.0 8V (1) Rewelacyjne podejscie do klienta. Znają sie na rzeczy polecam w 100% super... Atari Zdecydowanie polecam (1) Fachowość bardzo wysoka,konkretni.rzeczowi,części w cenach dogodnych dla... jarek
Lukasz - opinia (1) Zdecydowanie zna sie na rzeczy i nie naciaga, zawsze po robocie mozna sie... Lukasz obsługa... (1) co do właściciela to się nie zgodzę że jest niegrzeczny ale ten drugi młody... blaizek Mieszane uczucia (1) Uważajcie na tych Panów, potrafią nieźle naciągnąć, jak tylko wyczują, że się... liberty warto (1) warto bo tanio można znaleźć różne ciężkie tematy do nietypowych samochodów olo POLECAM (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa, przystępne ceny no i wreszczie przestało... Beata DOBRY SERWIS (1) Miła i fachowa obsługa, nikomu "nie robią łaski". Profesjonalne podejście do... cezar Bardzo kiepsko!!!! (1) Wymieniałem olej--do kosztu oleju teraz musze doliczyć kosz wymiany miski... Alex kaiweicok - opinia (1) Wady:sporo wołają, niesympatyczni i gburowaci, totalna olewka klienta jezeli... kaiweicok Uczciwość (1) Dzielęsię chętnie swoją opinią. Fachowa pomoc w trudnej sytuacji. Tu na nią... Krzysztof Szóstak Rewelacja!! (1) Jak dla mnie idealny sklep:)super nastawienie do klienta, przemiła a zarazem... mol OKEY (1) wszystko gra, milo i fachowo, zna sie na rzeczy i tyle, a jeśli ktos mysli... kuba polecam serdecznie!!! (1) fajnie doradzaja odpowiedza na wszystkie pytania oddzwaniaja mila i fachowa... zadowolony klient skandal (2) przyjmuja cie zawsze milo ale kwalifikacje pracownokow zerowe. kazali mi... zbyszek super obsluga (1) bardzo dobra obsluga mozliwosc negocjacji cen piotr rogaczewski wymiana opon! (1) robią niesolidnie-po przejechaniu kilkudziesięciu km. opony puszczają... wlad Paweł Wilkicki poleca (1) super lakiernia, bardzo dobry sprzęt. Kilka razy tam lakierowałem. Polecam. Paweł Wilkicki Porażka (1) Tak się składa że kupiłem qłata jednej z marek które oferuje ta firma. Po... Michał