polecam (1) naprawią rzetelnie, uczciwie, bez naciągania, a przy tym (co rzadkie w innych... jurek Polecam (1) piszczały mi klocki podczas hamowania przy 14000 km podczas wizyty w... Klient SX4 Alfa Romeo 166 Xenon (1) Rewelacja, fachowa pomoc, szybka wymiana przetwornicy i żarników xenonowych.... Andrzej Czernyhowski
Polecam (1) Szybko.sprawnie,profesjonalnie i tanio Krzysztof jwwpbmb - opinia (1) Ja w tym sklepie upolowałem dobrą i korzystną promocję, ale przekrojowo... jwwpbmb Mój ulubiony sklep :) (1) Świetna miła obsługa, wręcz niespotykana nigdzie w żadnym innym sklepie... Marcin Słaby serwis (1) Pojechałem wymienić w tym serwisie świece - bo potrzebny jest specjalny... Michał Górski Tadeusz - opinia (1) umawiają się na inna cenę a po naprawie spiewają inna bez jakiegokolwiek... Tadeusz obsluga jak w garażu (1) przy wymianie opon serwis nie zauważył braku klocków hamulcowych min nie... antykulej POLECAM!!! (1) BARDZO DOBRY I FACHOWY SRWIS. POLECAM WSZYSTKIM. MIŁA OBSŁUGA I DOGODNE... XXX Partacze (1) Nie polecam tego zakłady (dla obłąkanych) nikomu nawet wrogowi. Nic nie... Modorr Fachowość w 100% (1) Gorąco polecam. Fachowo, sprawnie, bezproblemowo. Tomek S. Szybka i profesjonalna pomoc (1) Pojechałem nad morze na urlop. Niestety okazało się, że w korkach zaczął mi... Bartosz Gogel Bardzo polecam (1) Od dluzszego czasu mialem problem ze swoim alarmem. Wczoraj jadac Slowackiego... jamal Polecam (1) Jestem zadowolony z usług, obługa solidna i po prostu ludzka. Dlatego maja... rafus Polecam (1) Dobry serwis naprawiam HONDE TRX 400 mogę powiedzieć że jest... Remik ok (1) ok j Fatalny warsztat, razde omijac szerokim lukiem (1) Bardzo niesolidny warsztat, dziwie sie, ze BOSCH nie cofnal licencji.... Wacu NIechlujnie (1) Postanowiłem oddać Audi 1.9 TDI do wymiany paska rozrządu i sprawdzenia... Audi 1.9 TDI POLECAM (1) Mieszkam w centrum miesta, więc bardzo odpowiada mi lokalizacja. Zostawiłam... zielony lanos