nie polecam (1) musiałem wymienić sworzeń przy wahaczu - oryginalny jest na nitach, po... RHM Super obsługa POLECAM !!! (1) Panowie znają się na robocie . Czytając komentarze na portalu trójmiasta... Wojtek Auto - Caros -Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika- (1) Bardzo dobry zakład. Korzystałam już drugi raz i się nie zawiodłam. Rzeczowa... Zosia
BRAK GWARANCJI I JAKIEJ KOLWIEK FACHOWOŚCI (1) JEST TO TYLKO TEORETYK, KTÓRY CHCE SPRZEDAĆ I JAK MOŻNA TO BUBEL ZA MAX KASE... JELEŃ Gorąco Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mój samochód nie był używany przez 2 lata, kiedy odałam go do warsztatu... Klientka od wolskvagena-Passata Można polecić (1) Dwa lata temu uszkodziłem swoje auto Citroen bardzo mocno (cały przód)... Janusz Rewelacyjny zakład (1) Naprawiam u tych chłopaków swoje auto Citroen od ok dwóch lat i jestem... Janusz BEZNADZIEJA (1) BARDZO NIEMIłA OBSłUGA, KTóRA NIE ZNA SIę W OGóLE NA CZęśCIACH, KOLEJKI... xxx Rewelacja - szybko , solidnie , tanio (1) Sczerze polecam , miły kontak ttelefoniczny , szybka fachowa i solidna... Łukasz Rewelacja (1) Szczerze polecam , miły kontakt telefoniczny , szybka naprawa , ceny rewelacja Łukasz KOMPETENTNY ZAWODOWIEC (1) NIE MOZEMY WYJSC Z ZACHWYTU W JAKI FACHOWY I UCZCIWY SPOSOB ZOSTALYSMY... TERESIA obsługa klienta na poziomie 0 (1) Sebek Mariusz - opinia (1) Wyciagają kase. Na pierwszym przegladzie Getza wlali mi olej za 65 zł za... Mariusz Polecam (1) Dobrzy fachowcy znaja sie na rzeczy. Do waldka : miałeś pecha albo jeżdzisz... Albercik Marek - opinia (1) Dobry warsztat. Właścicielem jest inżynier ktory ma ponad 20 letnie... Marek prefesjonalizm (1) wysoka jokość obsługi ze strony Pana Marcina Hildebrandt. agnieszka Toyota sprzedaje dużo samochodów- to niestety widać w Carterze (1) Sobotnie popołudnie. Pusto w salonie. Podchodzimy z żoną do modelu Avensis i... Canayma dobry sklep (1) fachowość godna polecenia, nawet jak nie ma danego produktu to w ciągu kilku... kenobi Rzenujące (1) Odradzam przeglądy w tamtejszej stacji kontroli. Strasznie się czepiają.... Kasia Kasia - opinia (1) Nie dość, że jeździłam tam kilka razy, bo nie mieli czasu, żeby zrobić... Kasia