dobra naprawa (1) szybka i dobra naprawa dobre podejście do klienta POLECAM :) Maja Alarm Ford Focus MK2 (1) Szybko i profesjonalnie założony alarm. Szybki termin. Technik dokładnie... Adam Porządna Firma (1) Najważniejszy plus jak dla mnie to dogodne ceny i w pełni elastyczne godziny... J.P.
Eskperesowa naprawa usterki (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy zamka centralnego w moim samochodzie.... Anna Zegan Kupił ? Kupił ! No to do widzenia... (1) Kupiłem w tej firmie używane auto . I niby wszystko ok . Ale po zakupie... wiesław (w miarę) zadowolony klient (1) w sobotę wstawiłem samochód na serwis, dzisiaj go odebrałem. Ceny może nie... Posiadacz Focusa Jak wyżej, wszytsko ok (1) Na pierwszy rzut oka widać, że fachowcy, mimo że przekładałem wizytę jakieś 4... Janusz Jureczek-opinia (1) Mila i super obsluga.Super cena-porownujac z innymi Firmami,bez zadnych... Jureczek O WARSZTACIE (1) Witam Piszę opinię ponownie po interwencji właściciela zakładu. PLUS to... Paweł Kukułka PROFESJONALIŚCI (1) Może chłopaki cenami nie grzeszą, natomiast jeżeli chodzi o wiedzę są... audi Polecam !!! (1) Ten warsztat polecam każdemu, chociaż na pierwszy rzut oka wygląda , że jego... Dominik Polecam (1) Profesjonalnie, sprawnie i nie drogo, gorąco polecam Adam Profesjonalny serwis i skuteczne mycie (1) Słyszałem od znajomych,że warto: sprawna obsługa, warsztat i myjnia w jednym... Michał Polecam! (1) Ludzie, jak myślicie o instalacji audio to bez mrugnięcia okiem zdajcie się... Yaras obszywanie kierownicy (1) przybylem, zobaczylem i oczom nie wierze!!!! kierownica obszyta rewelacyjnie,... Artur/OctaviaII cdr500 (1) 03-02-2010 dzwonie do firmy bo mam problem z radyjkiem (nie wspolpracuje z... on ok (1) Niepozorny, mały warsztat samochodowy. Początkowo przyciąnęła mnie niska cena... Remi :/ (2) moje autko zostało ''naprawione'' po naprawie zaczęła nawalać inna rzecz ale... Monika POLECAM (1) .........osobiscie korzystam z usług warsztatu ponad rok i jestem bardzo... Marcin Meyer Dział Części (2) najlepszy dział części jaki spotkałem, profesjonalnie doradzili w kilku... Mikołaj Gdynia