zadowolony 2 (1) Zadowalające jest to ze można negocjować ceny przeglądów, no i zawsze mam... nostro rewelacja (1) Ja także jestem bardzo zadowolony. Nigdy zadnych problemów w serwsie a mam... Makary Poprostu super !!! (1) Montaż trwał 2,5 godzinki a wszystko działa idealnie .Ludzie nie naciągają... Bubu
Super (1) Wszystko praktycznie jest, a w razie problemu doradzą :) Spec warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY słaby fachowiec (1) mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i... Tomek Carman !! Pozdrawiam ! (1) Może nikt tego nie przeczyta ... ale warto odwiedzać Carmana !! Pozdrawiam ! Łukasz POLECAM! (1) Tak trzymac!! fachowa i mila obsluga, wszystko profesjonalnie zalatwiane,... Tomasz Polecam ! (1) Do napraw które można wykonać ""od ręki"" to nie ma lepszej stacji. Bardzo... Lukasz Dobrzy i uczciwi fachowcy (1) Wymieniałem u nich uszczelkę pod głowicę i rozrząd ok. 4 miesiące temu, do... Andrzej_R Polecam (1) W porównaniu do małych warsztacików, to skok jakościowy. W małych... Marek Poprostu super (2) Takiego Kompleksowego punktu brakowa³o na Pomorzu! Jako zadowolony... Auto Pedant T4 chevrolet aveo sedan (1) zakupilem w Motor centrum nowy samochód ,trzeba przyznac ze mają dar... Wojciech Ulczyński Niedowiary: Taniej niż u prywaciarzy! (1) Nie uwierzycie!. Ze swoją polówką ponad miesiąc jeździłem po prywatnych... Mariusz Wiśniewski Blisko, tanio, bez zbędnej gadki w stylu: "Panie, tego się nie da zrobić"... (1) Założyłem tam centralny zamek za naprawde małe pieniadze. Taniej w... Mariusz kroki (1) Wystepowal problem z przeciekami oleju w moim stilo 1,9 JTD. Stwierdzono... kroki Godziny otwarcia... (1) Naszych Klientów zapraszamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18.00. W... Serwis Zdunek Swietni fachowcy, życzliwi ludzie (1) Zawsze frontem do klienta, szybko, sprawnie, fachowo a przy tym z dobrym... Grazyna Szkudlinska POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalizm na każdym kroku, szybka, konkretna... Robi POLECAM!!! (1) Jesli chcesz byc dobrze obsluzony, w milej, luznej, ale kiedy trzeba... Zadowolony