SUPER SERWIS I SUPER LUDZIE (1) Polecam wszystkim mimo ze mówią ze serwis drogi ale unich naprawde warto... KRZYSZTOF.K. polecam wszystkim klientom (1) Rewelacyjny sklep z oponami - szybka informacja o dostępności, bardzo... Monika Kopeć Dobry serwis (1) Bardzo sprytne chłopaki tam pracują. Mam dwa komplety felg na zimowe i letnie... Łukasz
Świetny sklep!!! (1) Bardzo miła, na wysokim poziomie obsługa, przyjazne ceny, bardzo szeroki... Marcin Potrzebna Pomoc. Pilne!!! (1) Panowie i Panie :) Jest taka sprawa. Piszę prace licencjacką na temat naszego... Michał Warsztat do polecenia (1) Niedawno skorzystalem z usług warsztatu na Zwycięstwa w Gdyni. Byłem... Waldemar K. Obsługa w serwisie (2) Miałam okazję naprawiać (przy najmniej próbować naprawić) moje BMW, NIESTETY,... Ala część do Audi (1) Rzekomo niedostępną część do Audi 80 sprowadzili na drugi dzień.Tanio nie... Wojtek Serwis MINI, Pan Adam i włosy stają dęba! (1) Pan Adam nie wie co się dzieje w serwisie. Raz mówi, że część została... auto firmowe Bardzo zadowlony :) (1) NO w końcu dobry serwis Volvo w jakimś ludzkim miejscu i z dobrymi cenami.... Paweł OK OK OK (1) Wszystko OK ,fachowo szybko ,umiarkowanie cenowo jakość ma swoją cenę... Marcin Wszystko gra (1) Serwis taki jak trzeba ,miła ,fachowa obsługa,robiłem przegląd części które... Paweł SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wspaniali specjaliści, znajdują zawsze wszystko czego potrzebuję w niskich... mADEY NAPRAWA FOTELA SAMOCHODOWEGO (1) Polecam ten warsztat wszystkim.Profesjonalnie i szybko wykonana usluga... Robert Obszycie kierownicy skora (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsluga, praca wykonana solidnie i za rozsadna... Ares/Seat Jak to bywa...raz jest dobrze a raz nie:) (1) Korzystam z tego serwisu od przeszło 1,5roku, zamieniłem go z ASO bo kasa... Robert Miła i kompleksowa obsługa (1) Niedawno kupowałem quada w tym sklepie. Miło i fachowo mnie obsłużyli... Grzegorz Bardzo dobry serwis (1) Polecam wszystkim ten serwis Fiata. Miła obsługa, znają się na rzeczy i mają... mekl UWAŻAJCIE NA SAMOCHODY!!! (1) Kto tam pracuje?!?! Samochody myte SZMATAMI, które rysują lakier!!!... Jaro GORĄCO POLECAM !!! (1) WITAM ! MAM CAŁKIEM INNE ZDANIE CO DO SERWISU NIŻ MÓJ PRZEDMÓWCA ! BYŁEM NA... SAHALIM