Świetna myjnia (1) Po myciu samochód jest czysty - niby nic nadzwyczajnego, ale tu nie ma... Andrzej rewelacyjny serwis (1) Byłem w grudniu w serwisie BMW Zdunek muszę pogratulować pracowników na... Krzysztof Pełen profesjonalizm (1) Tak umytego i wyczyszczonego auta to jeszcze nie miałem! Przystępne ceny,... Damian
Sklep przez duże S (1) Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z fachowości panów. Polecam wszystkim.... Piotr bardzo porządna firma (1) Byłem zmuszony w ciągu kilku godzin znaleźć 9-osobowego busa, obdzwoniłem pół... kasta NAPRAWDE WARTO "NISZCZĘSNA ZAFIRKA" (1) WSZYSCY "MECHANICY"CHCIELI WYMIENIC CAŁY SILNIK A W TYM ZAKŁADZIE ZACZYNAJĄ... RAFAŁ lop - opinia (1) Do plusów moge zaliczyc miłą, uprzejmą i sprawną obsługe pań z recepcji i... lop Polecam (1) Szybkość wykonania. Blacharka oraz przegląd termin był 5 dni a wykoananie w 4 Bohdan szukam firmy o nazwie "JOLEX' Z SOPOTU "montującej drzwi (1) sprostowanie szukam firmy nie wulkanizującej opony lecz montującej drzwi... simplus 480@aol.pl Polecam (1) Serdecznie polecam. Uczciwa, solidna firma. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam.... Sabina Polecam!!!! (1) Od pewnego czasu miałem problem z samochodem,byłem w innym warsztacie i... Wojtek POLECAM (2) Fachowa i miła obsługa, wyczerpujące odpowiedzi na pytania klienta. Potrafią... zadowolony klient Polecam (2) Witam. jestem zaskoczony tymi opiniami gdyż ja zawsze wszystkie naprawy... Maciej Banda i... (1) Jak zwykle opisy wszelkiego rodzaju firm z Gdańska ,Gdyni czy Sopotu to jedno... rafaljchmp Za drogo, mechanicy w miare w porzadku, Szef Pan Piotr P. straszy klientów sądem (2) Witam! 1) po zdiagnozowaniu usterki warto zapytac sie o przyblizone ceny... Dariusz Purzycki NIE NIE NIE (1) Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią na temat tego serwisu. Więc na... maxx Barxon - opinia (1) Bardzo ok serwis. Diagnoza szybka, z naprawą też nie trzeba dużo czekać.... Barxon Salon i serwis, dwa oblicza Margo. (1) Witam, Zakupiłem u nich auto jakieś 3 lata temu. W salonie osługa... Właściel Outlander-a i Lancera W końcu full profesional obsługa. (1) Chwalę sobię obsługę przez szefa serwisu. Pan Arek jest dokładny i wie o czym... Marian Serdecznie polecam (2) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta. Usługa została wykonana bardzo... Tomasz Pacuk