Konkretni fachowcy (1) Wprawdzie czasami ciezko sie do nich wbic, ale widac ze znaja sie na marce... Daniel PROBLEMY Z USŁUGAMI SERWISOWYMI (1) JESTEM ZUPEŁNIE NIEZADOWOLONY ze świadczeń serwisowych oferowanych przez... IZO Rewelacja (1) Bez zadnych problemow Janker
kazik - opinia (1) Nieświadomych przestrzegam że wyciągną kasę i nie wydadzą żadnego protokołu... kazik Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i silne nerwy to OK (1) Można tam obejrzeć dość dużą ilość skuterów, z akcesoriami i osprzętem jest... żona&mąż Drogo ale skutecznie (1) wargas klima nabita - ok (1) Byłem przejazdem w Trójmieście, wstąpiłem bo miałem problem z nabiciem klimy... mac Oby więcej takich sklepów (1) Robiłem zakupy już kilka razy i będe tam wracał . Fachowa i profesjonalna... Wojtek miłe zaskoczenie (1) nie sądziłem że taka obsługa zdarza się w jakimkolwiek autoryzowanym... mariusz Najlepiej ńówką ! (1) Mam auto 1999 .Zauważyłam w serwisie ,że klientów starszych wozów traktuje... Elżbieta nareszcie coś konkretnego (1) Dla mnie bomba, chłopaki proponują różne rozwiązania, jeśli chodzi o... amarl Fajny sklepik (1) Fajny nowy sklepik z cześciami do francuzów,fajna i fachowa obsługa,widać ze... LOKO Nie polecam (1) Widzę, że nie jestem osamotniona w opinii, nie polecam - myślę o serwisie... kn kłamca i cham (1) Przy wymianie pompy paliwa natknąłem się na: - cenę pompy 800 zł i... WWalker partacze i naciągacze (1) Naprawiałem powypadkowo auto stuknięte w tył na trasie. "Bezgotówkowa"... WWalker ok (1) fachowa obsł€ga artur Arogancki dealer (1) Zakupiłem Corsę w 2002 r. Firma nie jest skłonna do negocjacji ponad ofertę... azilot Bardzo słaby !!!!! (1) Jeździłem różnymi samochodami i korzystałem z serwisów różnych marek, ale... WW Ogólnie - wszystko w porządku (1) Oby więcej takich punktów - żadnych fajerwerków, zbędnych udziwnień,... JR ok ;) (1) Posadam firme transportową , doradzono mi bardzo fachowo przy wyboze oleju... MEGATON