Naciągacze (1) Wymiana oleju w Calibrze 1.8 - wg instrukcji wchodzi 4,2 L na fakturze... Wojtek okej (1) plusy i minusy - wykryto wadę, której nie potrafiono wykryć w chwaszczynie i... jarkwiat serwis słabiutki (1) z przeglądu który kosztował prawie 1000zł wypuszczono mnie ze zużytą w 40%... jarkwiat
Mithror - opinia (1) Szybko i dobrze, fajna atmosfera pracy, alarm i centralny zamek działają bez... Mithror Dziwne!! (1) W jaki sposób olej może być taki tani? Czy odpowiedzią jest to, że... Marcin SUPER OBSŁUGA I PEŁEN PROFESIONALIZM W KAŻDYM CALU !!! (1) Poprostu robota i obsługa pierwsza klasa . POLECAM !!! Agnieszka Serwis ok Pani Asia jest profesjonalistką (1) BAT Super warsztat (2) Niskie ceny, szybki montaz i na prawde pro podejscie do klienta. Najlepszy... Jędrula Ford - opinia (1) Jezeli juz wezma się do roboty to można powiedzieć że jest ok. Tylk o cały... Ford super warsztat (1) hej,bardzo polecam ten warsztat.od 3 lat robie tam moje auto i zawsze jestem... Aga Ja będę omijać (1) Panuje tam jeden wielki bałagan, doradcy nie przekazują sobie informacji,... klient Danmar - Sklep The Best (1) Najlepszy sklep z czesciami samochodowymi , najlepsza obsluga w Trójmiescie.... Andrzej M. :) - opinia (1) Doskonale żeś panie lamber założył ten warsztat :) WARTO (2) Tanio sprzedali, szybko zamontowali, mało za to skasowali. Na prawde warto.... GTIfan Jetem zadowolony (2) Tak powinno być w każdym punkcie usługowym. Fachowo,szybko i miło. Grzegorz Fuszerka! (1) Kupiłem auto serwisowane w tym warsztacie. Gdy chciałem wymienić olej... wkurzony Yellow - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. Fachowo, rzetelnie w doskonałej atmosferze. Serwisuję... Yellow szybko i niedrogo (1) jestem zadowolona z usług, zostały wykonane szybko,niedrogo . małgorzata obiecanki cacanki (1) Już drugi tydzień czekam na telefon od pana z serwisu, który zapewniał mnie,... BIG Masz Audi lub VW to tram znajdziesz czesci (1) Jeżeli ktokolwiek szuka części do swojego Audi lub VW to tam je znajdzie.... Pallotyn