Lekceważenie klientów (2) ... Umówiłem się na kompleksowe mycie samochodu z konserwacją na dzień 14... Fedorowicz Michał Kyba - opinia (1) Wspaniała dostępność części skody felicii. Ceny przeważnie wyższe niż w... Kyba Akcja serwisowa - wymiana szyby w Fabii II (1) Przyjechałem do serwisu na wymianę szyby zgodnie z akcją serwisową. Jedna... Fabian
Profesjonalizm w połączeniu z dbałością o klienta. (1) Firma pana Michała jest jedną z niewielu w Trójmieście operujących w tej... Marek AudioManuFaktura to w świetny zakład Car Audio. (1) Rewelacyjne podejście! To co ten gość pisze na stronce o sobie pokrywa się w... Marcys Rewelacja! (1) Jeżdżę dużą terenówką, zazwyczaj myję auto na bez dotykowych, efekt uzyskany... Karol Kępa POLECAM W 100%!!! (1) Korzystałam dotychczas z usług kilku myjni na terenie Gdańska, niestety... Kasia Najlepsza myjnia! (1) Najlepsza myjnia na jakiej byłam. Bardzo mila atmosfera , przystępne ceny ,... Magda SUPER SERWIS (2) Mechanicy tego serwisu to są super wachowcy.Od stycznia jedziłam po różnych... Monika 12 dni naprawy reklamacyjnej sprzęgła (2) Serwis nieterminowy, naginający przepisy prawa konsumentów na swoją korzyść,... Maciej Chudoba Naprawdę warto! (2) Ustawiałem zbieżność w samochodzie. Podeszli bardzo uczciwie - najpierw... AL Zdecydowanie POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsłóga a w szczególności pani która wystawiała mi FK :)... Wojtek korzystam korzystałem i bende korzystał (1) nic dodać nic ujać szybko tanio fachowo bez zbędnego naciągania. Warto... MV6 Jest ok (1) Salon i serwis w porządku. Kupowałam auto w tym roku i nie miałam żadnych... klientka Fachowcy (1) byłam tam dwukrotnie - w sprawie ustawiania zbieżności i zmiany opon. Obsługa... asia SZYBKA FACHOWA OBSŁUGA (1) UDZIELANO MI SZYBKO I RZETELNIE FACHOEJ POMOCY NA TEMAT DOBORU CZĘŚCI DO... GRZEGORZ tomasz - opinia (1) Zmiana prowadzacego dobrze wpynela na jakosc uslug warsztatu . Jestem... tomasz Motocykl czysty jak łza (1) Wczoraj podjechałem na myjnie motocyklem i bylem mocno zdziwiony pozytywnym... aj_z750 Moje wspomnienia z obsługi z lutego 2009 (2) Skorzystałam z warsztatu zachęcona wszystkimi pozytywnymi opiniami.Niestety... Patrycja Caddy u Pana Jarka (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Jarosławowi za bardzo profesjonalną... Joanna