zimno i nudno (1) Według informacji w miejscu oczekiwania na serwis powinien być internet (jest... Winicjusz pojechalem tam na badania techniczne (1) ... Kazali mi zaplacic 162 zl za przeglad, ktorego moje auto nie przeszlo, bo... luki VW t4 i renault laguna 2 (1) Witam korzystalem z uslug tego warsztatu naprawiajac rozrzad w moich dwuch... Marcin
POLECAM !!!! (1) Bardzo gorąco polecam usługę w tym zakładzie. Bardzo dobra, fachowa obsługa,... Właściciel Audi A3 NIE POLECAM WARSZTATU !!!! (2) Drogi czytelniku opinii. Chciałem Cię poinformować o nie rzetelności i... GC Świetny zakład !! VW Golf IV (1) Szybko , skutecznie, z wyszczególnieniem problemu i w przystępnej cenie.... Karol Szybko i profesjonalnie (1) Jechałem do tego warsztatu zachęcony wizytówką, którą znalazłem za... Volvo Pasjonat świetny warsztat (1) Pełen profesjonalizm i pełna kultura. Od kilku lat naprawiam swój samochód w... Justyna Na własne ryzyko (1) Byłem dwa razy... za pierwszym razem wymieniałem klocki, to wypuścili mi... Zawiedziony Produkcja przyczepy (1) Produkowałem przyczepę w tej firmie i wszystko było jak najbardziej w... Artur Polański Szybka i fachowa pomoc (1) w zeszłym miesiącu byłem w serwisie Auto Postek bo coś zaczęło się dziać z... Mirek AUTO NIE UMYTE! (1) UWAGA, ONI MAJĄ DWA KONTA NA TROJMIASTO.PL ZAPRASZAM TUTAJ:... Ola Rewelacja (1) Fachowość, wiedza, najwyższy poziom jakości wykonywanej usługi, porządne... Krzysztof Olkowski potwierdzam dobre opinie (1) dokładnie tak jak polecono, nikt nie rozkłada rąk choć nie mogłem znaleźć w... Tomek Ten serwis to kompletna porażka (1) Długo by wymieniać, ale panowie w serwisie mają ogólnie "w kuprze" klienta!... FABIAn ZADWOLONY !!! (1) WYPOŻYCZAM W TEJ FIRMIE MIKROBUSY 9-OSOBOWE DLA MOJEGO KLUBU NA WYJAZDY... Pablo ... (2) Mechanik powiedział że wymienił mi koło pasowe oraz napinacz i pasek -... zuzik Montaż radia CB i wzmacniacza. (1) Witam, polecam wszystkim zainteresowanym tę młodą firmę. Za montaż... Irek Bossko (2) Zostane stałym klientem dopoki mam samochod emek Porażka (1) Szczerze odradzam. Umówiłem się na mycie auta "na sprzedaż" i tłumaczę (bo... Stefan