NIEŻLE !!!!!! (1) MÓJ PRZEDMÓWCA RACZEJ POMYLIŁ FIRMY!!!. W FIRMIE IBJ MONTOWANY BYŁ ALARM,... IWCIA Ryszard gutowski - opinia (1) Bardzo uprzejma i fachowa obsługa Ryszard gutowski Dział sprzedaży, części i ubezpieczenia (1) Dział sprzedaży - Pan Darek - właściwy człowiek na właściwym miejscu, w... Marcin
DOBRY Z MINUSEM... (1) Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina.... SS Klient zło konieczne (1) Właściciel warsztatu zatrzymał się mentalnie w okresie późnego Gierka.... Już były klient To jest to (1) Szybko i profesjonalnie, potrafią doradzić i nie naciągają klienta na... Drik tragedia (1) dałem do naprawy altrnator zrobili ale po jednym dniu coś strzliło i znowu... Marek Sedici (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z dealera Fiata, właśnie kupujemy u Nich Fiata... Karola REWELACYJNA DIAGNOSTYKA (1) Może nie są najtańsi, ALE prawidłowa diagnoza usterki była postawiona w... Viszna Jestem Bardzo zadowolony (1) potrzebowałem samochód - niewiarygodne że kupiłem samochód - w tym samym... vib tzreba ich poznać (1) Fachowcy wywodzący się z Autoradu gdzie jeżdziłem od lat . Będę do nich... Andrzej reklamacja (1) Polecam jak najbardziej.Szyba została zamontowana fachowo.Ale niestety z... Marcin Nowakowski warte polecenia (1) Byłem i montowałem.Szybka miła i profesjonalna obsługa.Może ceny nie są za... Andrzej kurs prawo jazdy (1) Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej zrobić kurs prawojazdy w Trójmieście?... maja11