zdecydownie polecam (1) Z mężem zakupiliśmy tam samochód. Autko tak jak w opisie na aukcji w bardzo... Agnieszka wszystko suuuper (1) Wszystko super sprawnie szybko i za z góry określoną cenę żadnych... Irek Jak za PRL (1) Witam jeżeli chcesz się przenieść w czasie - warto podjechać - jeżeli ni ma... Baki
Nie polecam!!! Unikać jak ognia!!! (1) Nie znają się na instalacjach gazowych!!! Zamontowali instalację do OMEGI i... Rafał D. POLECAM W 100 % (1) bylem w tym zakladzie kilka razy. kiedys sam pracowalem u znanego dealera... Krzysiek Nareszcie ktoś konkretny (1) Nareszcie trafiłem na komis w którym nie obiecują "złotych gór" ,jasno i... Wojtek BATYCKI NAJLEPSZY!!! (1) Batycki Cars to najlepszy pomysł na problemy z tapicerką w aucie.Poprawiałam... Anula fachowo i bardzo szybko (1) Szczerze POLECAM TEN WARSZTAT, bo naprawde nie znajdziecie lepszego. Tego... Paweł ZA DROGO !!!!!! (2) musiałem pomagac w naprawie układu hamulcowego -odpowietzranie za wymianwe... TOMEK renault zdunek- lepiej omijać (1) Uwaga - w innych autoryzowanych serwisach stosują niższe ceny, opłaca się... zb Gruntownie (1) Auto sprawdzone gruntownie. Diagnosta SPRAWDZIŁ hamulce i wszystko inne.... Ania T. Asia GA1791J (2) Szybko fachowo i profesjonalnie! Serwis polecam innym użytkownikom marki FORD. Asia GA1791J Super!!! (1) Profesjonalizm i przesympatyczna obsługa, lakier jak oryginalny,żadnych... ania NA PIERWSZY RZUT OKA NIE MA SZAŁU- (1) ale nie jest drogo, jest konkretnie i solidnie. IRO Krzysiek - opinia (1) Mila porządna obsługa oraz pojazd bez zastrzeżeń jak na taka cenę jest bardzo... Krzysiek usuwanie zabrudzen (1) Witam dzisiaj korzystalem z uslug firmy, a konkretnie uswali mi farbe z... Tomasz Szóstka z plusem (1) Kupiłem nowy samochód z salonu i przez pierwsze pół roku myłem go sam na... Marcin Szybka naprawa i przystępne ceny (1) Była to druga wizyta w warsztacie i będę tam wracał. Fachowa i rzeczowa... Andrzej 6 lat w super serwisie (1) serwisowałem swoją fabię 6 lat i nie mogę narzekać na serwis zważywszy też... Qba to nie prawda że nie ma aut (1) wszyscy na około gadają, że auta w produkcji, że pojechały do niemiec itd.... Qba