Najlepsza hurtownia (1) Już 2 raz kupilem opony w Handlopexie, bo ceny są baardzo konkurencyjne.... JAREK Bardzo rzetelna, uczciwa obsługa (1) Bardzo dobrze potrafi zdiagnostować usterkę, doradzi wymianę, zoptymalizuje... rychy To dobry fachowy warsztat (1) Korzystam z usług tego warsztatu od kilku lat (na szczęście rzadko, bo auto... RR
Polecam!! (1) Zakład Auto-Gum na Gdańskiej godny polecenia . Jestem zadowolona z naprawy... Marta nie mam zdania (1) jeżdżę do tej myjni, bo mam blisko a jestem za leniwa na szukanie innych;... Ola RAV 4 (1) Szybko, sprawnie, bez naciągania na koszta. Specjalista od Japończyków. Godny... Krzysiek super fachowcy naprawde polecam (1) bardzo tani warsztat , mila obsluga,zajmuja sie wszystkim naprawy... MARTA Bardzo miła obsługa (1) A towar sprowadzają od ręki Kalina Szybko sprawnie i fachowo (1) Wczoraj firma TopCar zamontowała w moim Peugeocie auto alarm, montaż odbył... Irek Cezary - opinia (1) Mam Renault 19 z 93r. Pojazd zaczął gasnąć na luzie (nawet podczas zmiany... Cezary Wypożyczalnia całkiem spoko (1) W moim przypadku nie było żadnych problemów,samochody są dobrze wyposażone i... maac Jestem zadowolonym klientem (1) Serwisuję dwa samochody w Leo, swojego forda mondeo i żony opla astrę.Pomogli... net_marek SOLIDNY WARSZTAT BARDZO POLECAM (1) Naprawiałem w Audi układ zawieszenia jestem bardzo zadowolony pomimo... TOMEK POLECAM! (1) Panowie są niesamowici, bardzo krótki termin i wysoka jakość naprawy, auto... gdanszczanka polecam (1) Potrzebowałem samochodu na lotnisku w niedziele o 21 ( miałem wcześniej... Przemysław Jak dla mnie, to super. (1) Wymienialem skraplacz w Fordzie, cena uslugi z uzupelnieniem klimy, nowym... W.Szramowski POLECAM (1) Zakład godny polecenia. Obsługa kompetentna i życzliwa. Samochód został... El Polecam! (1) Alarm w cabrio założony jak trzeba.To juz nie pierwsze auto z ktorym jade do... W POLECAM (1) Praca wykonana dobrze, znalazłem małę niedociągnięcie, zostało one jednak... mariusz Są świetni (1) To przykład małego warsztatu, który jest w stanie pozytywnie Ciebie zaskoczyć... Paweł