POLECAM (1) W ciągu ostatnich dwóch lat korzystałem kilkakrotnie z usług tego warsztatu i... almera Profesjonalna i szybka obsługa (1) Polecam serwis w Euro-Car. Profesjonalna, bardzo pomocna i uprzejma obsługa.... Paulina oby tak dalej! (1) Samochodami marki Kia jeżdżę od 5 lat. Wcześniej jeździłem Kią Cerato kupioną... Marek
zdecydowanie polecam (1) Człowiek zna się na rzeczy. w dwie godziny zdjagnozował i usunął usterkę... Q$$ Gorąco polecam! (1) Profesjonalna usługa. Usługa wykonana terminowo i szybko, części zamienne w... Stanisław Uwaga na ten warsztat (1) Umówiłem się na ekspresową (ograniczony termin wykonania), niestandardową (i... HellFire Rewelacja!! (1) Bylem juz w wielu salonach w trojmiescie i tutaj jednak najlepiej mi... Jacek Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz ! (1) ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAKICH KONTRACHENTÓW SZCZERZE POLECAM INTERESY Z TAKIMI... m5g Nie polecam... SĄ LEPSI!! (1) Zła diagnoza, która kosztowała mnie nie mało pieniędzy i kilka niepotrzebnie... Jarek Super! (1) Bardzo miła obsługa... cena za usługę bardzo przystępna. Fachowość bez... Stefan Warsztat na europejskim poziomie (1) Jestem wlascicielem starszego juz auta co niestety wiaze sie z coraz... Jarek Polecam!!! (1) Duży wybór quadów i skuterów.bardzo dobra jakość.Ostatnio kupiłam quada... Wiolka:) GSXR 600 (1) Polecam !!! Pełen profesjonalizm,super obsługa.Można kupić na prawdę dobry... GSXR 600 Tak :) (1) Serwiuję się już od dłuższego czasu i zawsze mogę liczyć na miłą obsługę,... M. Polecam (1) Zakład godny polecenia. Panowie na froncie bardzo kompetentni i cierpliwie... klient SUPER (1) Fachowe usługi, auto zrobione idealnie, przystępne ceny , wszystko wykonane... Hanna Zdecydowanie Polecam (1) Pochodze z Gdyni ale tak się składa ze akurat bedąc w Gdańsku miałem jakies... Marcin Pełna profeska. (1) Szybko, sprawnie i nie drożej niż wszędzie :) ptl POLECAM -MATII. (1) Bardzo ładny, nowoczesny i solidny warsztat. Dobra i miła obsługa oraz... matii Polecam (1) Zakład w pełni profesjonalny. Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka diagnoza... Wojtek