Polecam! (1) Znajomi polecili mi ten warsztat i nie zawiodłem się. Solidni i... zadowolony klient POLECAM (1) Bardzo fachowy warsztat. Rzetelna naprawa i do tego zawsze w terminie.... Wawer Wiedzą co robią (1) Miła obsługa, terminowość i wiedza, profesjonalizm nic dodać nic ująć. Darek
SUPER!!!!!!!!! (1) Nic dodać nic ująć po prostu rewelacja szybko sprawnie profesjonalnie i nawet... Marek polecam (2) zakład z tzw. "polecenia", namiary dostałem od kumpla, który serwisuje tu... Artur LPG w końcu działa (2) po wizytach w paru zakładach montażu, które kazały wymieniać świece i... Agnieszka jak najbardziej polecam (1) bardzo mila obsluga. o co nie zapytam to zawsze mają albo mogą sprowadzić... grzesiek Basia - opinia (1) Miła, profesjonalna obsługa . Przystępna cena, bez ukrytych opłat oraz... Basia Maciej Zelgert - opinia (1) Super warsztat nic dodać nic ująć. Polecam w 100% Maciej Zelgert Profesjonalny sklep (1) Duża dostepnosć Car-audio Helix Dego Brak Clarion Audiomedia i opon... Joanna Nowak jest ok (1) maja wszystko od ręki 17 - 18 " bez problemu robią opony Run on Flat Janusz Biegalski DOBRY SERWIS (1) tanio, szybko, solidnie Doman Profesjonalizm + niska cena = zadowolenie klienta (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu ! Zna się na tym co robi w pełni... Paweł Mitsubishi Space Star - opinia (1) Dobry fachowiec od japończyków. Bardzo dobry stosunek jakości usług do ceny. Mitsubishi Space Star Profesjonalista (1) Profesjonalnie wykonana naprawa. Szybko, terminowo, pomoc w zakupie części.... Grzegorz Audio (1) Wymieniałem głośniki w Focusie, Panowie bardzo fachowo podeszli do tematu,... Paweł polecam (1) byłam, sprawdziłam- jak zobaczyłam autko po woskowaniu, to przecierałam oczy... ala Polecam warsztat (1) Kolejny samochód i kolejny alternator zdechł. Bardzo sprawnie i fachowo.... Kuba Darek - opinia (1) Miła,profesjonalna obsługa, zaangazowanie, szczegolowe informacje i... Darek bardzo dobry warsztat (1) naprawiałem u P. Marcina opla omegę i jestem zadowolony... pomoże,... jarek