Darek - opinia (1) Miła,profesjonalna obsługa, zaangazowanie, szczegolowe informacje i... Darek bardzo dobry warsztat (1) naprawiałem u P. Marcina opla omegę i jestem zadowolony... pomoże,... jarek SUUUUUUUUUPER PROFESJONALIZM (1) Co tu dużo pisac . Pełen profesjonalizm w każdym calu. Miło,szybko i nie... Knasiak Robert
Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Wszystkim www.autoexpert24.pl Dobry Elektryk (1) Posiadam Honde 2005r miałem spaloną instalację, poprzedni właściciel dołożył... Paweł Naprawdę WARTO (1) Profesjonalnie i z głową. Moja klima właśnie została napełniona przez "inny"... Aleksander Czarniecki DO AUTO CENTRUM TRAFIŁEM DZIĘKI OPINIOM NA TEJ STRONCE :) (1) Witam, miałem tylko wymienić uszczelkę pod głowicą z planowaniem głowicy,... Adam polecam (1) Gość bardzo sensowny. Usługa wykonana bez zarzutu:) godny polecenia.... Krzysiek Uciekajcie ludzie stamtąd (1) Jednym słowem - tragedia. Menedżer na Zaspie jest bezczelny i chamski. Dałam... Były Stały klient od trzech lat Naprawdę solidna firma!!! (1) Dziś zamontowałem u nich w swojej mazdzie zestaw głośnomówiący. Okazało się,... pstaron Dokończenie opinii "Klient traktowany jak petent" (1) Jeden z pracowników potrafił nawet powiedzieć,że mnie nie obsłuży bo już... Michał Klient traktowany jak petent (1) Obsługa klienta w serwisie pozostawia wiele do życzenia. Do tej pory byłem... Michał Jedna z lepszych stacji CNG w Polsce (1) Na stacji zlokalizowane są dwa dystrybutory - jeden dla aut osobowych drugi... Karol Wieczorek bardzo nieslowna wpożyczalnia (1) byłam umówiona na odbiór auta, a o umówionej godzinie okazało się, że auta... Urszula Habowska Sebastian Jankowiak - opinia (1) Serwis godny polecenia, bardzo miła i konkretna obsługa. Sebastian Jankowiak Na podane telefony nie mozna sie dodzwonić (1) Od dwóch dni probuje i niestety .Nikt nie odbiera Gutek Jestem Zadowolony ;)) (1) dość długo szukałem Vectry, która by mi odpowiadała jeździłem po całym... Maciek 3 miesięczna gwarancja na usługi!!!! (2) To jest własnie motto usług świadczonych przez Cenntrum. Te usługi są nie... Aga zna sie na fordach jak nikt inny! (1) fachowo i uczciwie, czasami dziwnie gada - to prawda, ale jest uczciwy i... Rafal Bardzo milo i konkretnie (1) Zadnych problemow, wpozyczalnia cala dobe, obsluga klienta na poziomie, stan... citoz