roczna przepychanka (1) półtora roku temu założyłem instalację w/w producenta i od poczatku... Bohdan J.Frankowska - opinia (1) Dawno temu w tym zakładzie naprawiono mi bardzo szybko, tanio i fachowo układ... J.Frankowska oszustwo (1) mam zle doswiadczenia z serwisem renault zdunek w gdyni naprawiają jakąś... xmax3
doradzą i nie wciskają kitu (1) Terminy napraw z tego co wiem - jak wszędzie podczas sezonu. Widać,że się... TED Super warsztat (1) poprostu jak w temacie obsluga na najwyzszym poziomie i prace blacharsko... Klient Prawie zniszczyli mi samochód!!! (1) Pojechałem na wymianę flitru oleju i oleju. Wszystko wyglądało dobrze, jednak... John Dobry serwis (1) To chyba jedyny taki serwis instalacji klimatyzacyjnych w Trójmieście. Gorąco... BL Michał - opinia (1) pełna fachowa opsługa żeby sie tam dostać trzeba sie rezerwować 1 mesiąc... Michał PASSAT B5 (1) CZYSTO SZYBKO.MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA.PRZYSTĘPNE CENY.FACHOWE... DAREK ulgarny... właściciel (1) Rezerwowałem telefonicznie lawetę i prosiłem, żeby sprawdzono jeszcze raz... klient Polecam (1) Naprawiałem w tym warsztacie swój samochodzik (układ wydechowy i zawieszenie)... Mirek :-) (1) Bardzo przyzwoity sklep. Obsługa konkretna i szczegółowa służąca fachową... krzysiek NIE POLECAM (2) Niestety. serwisowałem i nich dwa samochody przez 3 lata i niestety muszę... Rumianin Solidnie i profesjonalnie (1) Fachowa naprawa dość starego uszkodzenia szyby przedniej w aucie dostawczym,... Włodek Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowlony z jakości , szybkości i przede wszystkim CENY usługi... Jacek Zdecydowanie Polecam (1) Korzystałem kilkukrotnie, zawsze można dogodnie dobrać porę naprawy, ceny... RK Super (1) Szybko, sprawnie, bez problemów Ja Rewelacja. (1) kupiłam tutaj moje Twingoo (u Pana Kuby) a teraz serwisuję. Polecam... Asia Fatalna obsługa, Nieuczciwy Właściciel !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściciele Salonu oszukują, zawyżają ceny i są nieuprzejmi. Wiele razy każą... Robert Studziński warto tam pojechać (1) Warto tam pojechać, ale na pewno wcześniej trzeba zadzwonić żeby się... Karol