:) - opinia (1) Doskonale żeś panie lamber założył ten warsztat :) WARTO (2) Tanio sprzedali, szybko zamontowali, mało za to skasowali. Na prawde warto.... GTIfan Jetem zadowolony (2) Tak powinno być w każdym punkcie usługowym. Fachowo,szybko i miło. Grzegorz
Fuszerka! (1) Kupiłem auto serwisowane w tym warsztacie. Gdy chciałem wymienić olej... wkurzony Yellow - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. Fachowo, rzetelnie w doskonałej atmosferze. Serwisuję... Yellow szybko i niedrogo (1) jestem zadowolona z usług, zostały wykonane szybko,niedrogo . małgorzata obiecanki cacanki (1) Już drugi tydzień czekam na telefon od pana z serwisu, który zapewniał mnie,... BIG Masz Audi lub VW to tram znajdziesz czesci (1) Jeżeli ktokolwiek szuka części do swojego Audi lub VW to tam je znajdzie.... Pallotyn polecam (1) Zrobiłem romont silnika TDCI w Fiescie 2003 - nic nie cieknie, chodzi jak... Maciej Kulesza A ja nie ocenie tylko zapytam (2) Wiem wiem nie tu się pytania zadaje ale ile by montaż alarmu do opel astra 1... kaczy mk - opinia (1) Warsztat jest drogi. Liczą za byle drobiazg. Nie potrafią rozwiązywać... mk rewelka firma (1) Znalazłem firme w portalu trójmiasto , jako jedyni znali się na naprawie... Videomaniak rewelacja (1) rewelacyjna i fachowa obsługa, miła atmosfera polecam !!!! komodus2 godny polecenia (1) Podzielam opinię moich poprzedników. Nikt się nie zawiedzie. Warto polecić... mariot 42 Polecam (1) Jestem zachwycony. W tym warsztacie zawsze naprawiam swoj samochod, bo... Ania Polecam (1) Serwisuje u nich już drugie moje auto i jestem ich klientem od 4 lat, zawsze... mastani Dobry sklepik (1) Kupowałm juz pare razyczesci.Fajne upustydaj.Przyjemn Obsługa,fachowa. Teraz... Dexter tylko NISSAN (1) A ja tam jestem z nich zadowolony zawsze fachowo doradzą miło obsłużą a i... ZADOWOLONY Trochę jak w PRLu (1) Szybkość obsługi bardzo dobra, wszystko szybko naprawione, nie ma sie do... Krzysiek NIEŻLE !!!!!! (1) MÓJ PRZEDMÓWCA RACZEJ POMYLIŁ FIRMY!!!. W FIRMIE IBJ MONTOWANY BYŁ ALARM,... IWCIA