uczciwi fachowcy! (1) Z czystym sumieniem polecam ten warsztat, fachowa, dobra obsługa, bez ściem i... Kasia to czego szukalem. polecam (1) poszukiwałem drugiego auta o charakterze bardziej rodzinnym. całkiem... greg41 Wielki POZYTYW. BMW X5 E53 (1) WIELKI POZYTYW za zabezpieczenie mojego nowego nabytku (BMW X5 E53)... Patryk GD
Serwis (1) Przegląd dla mojej hondy perfekcyjny. Polecam pod każdym względem. Panowie... barbara Super sklep (1) Polecam!! sklep OK, zawsze pomoga doradza!! Super!! Klient_VW 100% SATYSFAKCJI (1) Kupiłem w lutym tego roku auto w komisie u Zdunka. Auto znalazłem na... zadowolony klient Doskonałe usługi!! (1) Polecam serdecznie usługi pana Łukasza. Działa szybko i dokładnie. Lepszego... Magdalena Kaszubowka PORAŻKA (1) ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN SERWIS!!!! OBSŁUGA OPRYSKLIWA I WULGARNA!!!!!!!!!... KAMILSOPOT Fajne meble (1) Firma z profesjonalnym i partnerskim podejsciem. Jestem bardzo zadowolona z... Małgorzata Polecam!!! (1) Nie warto jeździć do jakichś tam partaczy którzy potrafią tylko napełniać i... MARAS OMEGA B 2.0 16V ok (1) ok R C REWELACJA PO PROSTU (1) POLECAM WSZYSTKIM MYJNIE VERE CENY SUPER KLIMACIK POCZEKALNIA WSZYSTKO SUPER... BULI SUPER DIAGNOSTA !!! (1) Profesjonalny sprzęt i podejście do sprawy,szybka,rzeczowa i prawidłowa... Janusz POLECAM!! (1) Podjechalem swoim Seat TOLEDO III na diagnostyke komputerowa, Trafiłem... ANDRZEJ KAPAŁA Rewelacja!!! (1) Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze.... Asia S. Na prawde warto..!!! (1) Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef... Marek Serwis-naprawa samochodu (1) Dowiadywałam się o cęnę usługi telefonicznie-w Carterze było najtaniej, potem... Gośka MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA, "NORMALNE CHŁOPAKI", SAMOCHODY CZYSTE, ZADBANE (MOŻE... tadeusz WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU (1) Odstawiłam samochód do serwisu w Sopocie na naprawę lakierniczą. Koniecznie... Alicja P. beznadziejny warsztat, ceny z marsa, zero wiedzy, wkęcacze (1) Pojechałem do warsztatu dowiedzieć się coś na temat zawieszenia w moim... oliwek