Doskonałe usługi!! (1) Polecam serdecznie usługi pana Łukasza. Działa szybko i dokładnie. Lepszego... Magdalena Kaszubowka PORAŻKA (1) ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN SERWIS!!!! OBSŁUGA OPRYSKLIWA I WULGARNA!!!!!!!!!... KAMILSOPOT Fajne meble (1) Firma z profesjonalnym i partnerskim podejsciem. Jestem bardzo zadowolona z... Małgorzata
Polecam!!! (1) Nie warto jeździć do jakichś tam partaczy którzy potrafią tylko napełniać i... MARAS OMEGA B 2.0 16V ok (1) ok R C REWELACJA PO PROSTU (1) POLECAM WSZYSTKIM MYJNIE VERE CENY SUPER KLIMACIK POCZEKALNIA WSZYSTKO SUPER... BULI SUPER DIAGNOSTA !!! (1) Profesjonalny sprzęt i podejście do sprawy,szybka,rzeczowa i prawidłowa... Janusz POLECAM!! (1) Podjechalem swoim Seat TOLEDO III na diagnostyke komputerowa, Trafiłem... ANDRZEJ KAPAŁA Rewelacja!!! (1) Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze.... Asia S. Na prawde warto..!!! (1) Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef... Marek Serwis-naprawa samochodu (1) Dowiadywałam się o cęnę usługi telefonicznie-w Carterze było najtaniej, potem... Gośka MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA, "NORMALNE CHŁOPAKI", SAMOCHODY CZYSTE, ZADBANE (MOŻE... tadeusz WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU (1) Odstawiłam samochód do serwisu w Sopocie na naprawę lakierniczą. Koniecznie... Alicja P. beznadziejny warsztat, ceny z marsa, zero wiedzy, wkęcacze (1) Pojechałem do warsztatu dowiedzieć się coś na temat zawieszenia w moim... oliwek Nie polecam!!!!!!!!!!!1 (1) W w/w serwisie samochodowym chciałam dowiedzieć się o numery won samochodu... Daria Delux kosmetyki (1) Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w... Marta Grzegorz Wisniewski - opinia (1) W dniu 2.06.2009r. ok. godziny 20.00 na stacji BP przy ulicy Kołbrzeskiej... Grzegorz Wisniewski marek wojda - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Regularnie korzystam z tego "salonu... marek wojda Rewelacja! (1) Polecam wszystkim, fachowa obsługa i przystepne ceny. Pojechałam z problemem... Maja Prawdziwi zawodowcy (1) Z firmą Auto-Gum znam się juz od lat i zawsze do nich wracam. Profesjonalna... Sławomir Lewandowski