Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim trochę długo czeka się na wizytę ale warto Miły Nigdy więcej (1) Nawet hulajnogi bym tam nie naprawił. Skoro był to kiedyś autoryzowany... Adam Szybowski Jest dobrze (1) Malowałem felgi alu w ternówce. termin 1 dzień, pomalowane porzadnie i... Golem
TO FACHOWCY (1) Witam,bardzo polecam,duża fachowość mechaników i elektryków,znają się na... MARIUSZ dałem moja prywatna przyczepke do remontu , naprawy (1) dałem przyczepke towarowa do remontu i przerobki, po pierwsze cena na jaka... Arek Montaż radia (2) !!!Jak najbardziej polecam ten zakład!!! Super podejście do klienta, miła... Paweł Soboń NACIĄGACZE i OSZUŚCI!!!! (1) Jestem wstrząśnięta , właśnie odebrałam stamtąd samochód -CUDEM. Miałam do... Oszukana Fatalny serwis (1) Klientem ww. punktu byłem dość długo. Zbyt długo. O ile obsługa klienta... Tomasz Kulikowski Warszat LPG godny polecenia (1) Zarówno instalowałem jak i serwisowałem instalację gazową BRC w tym... Włodzimierz Kesler Polecam (2) Poleciłem Wysepkę jeszcze trzem znajomym i wszyscy bardzo zadowoleni. Rowery... VrooBell Co do wynajmu (1) Ogólnie jestem zadowolona z tej firmy, nie robili żadnych problemów. Pierwszy... Natalia Rewelacja!!!!!! (1) Rewelacja!!!!!! lukasz Pełna kultura i profesjonalizm (1) estem pod wrażeniem z wykonanej usługi. Po telefonie zgłoszeniowym po dwóch... Jan Tarka Fachowa obsługa (1) Byłam zmuszona odholować moje autko do warsztatu i skorzystałam z pomocy tej... Katarzyna Polecam (1) Znalazłem ich w necie, po mimo że do Gdańska mam ponad 120km warto było... Tomasz Profesjonalizm (1) Profesjonalizm w każdym calu. Polecam wszystkim którzy chcą aby klimatyzacja... Seweryn Miotk Super (1) Nie ma tabunu kuso odzianych panienek jak u Zdunka ale serwis lepszy i tańszy... Gdańszczanin Mile zaskoczenie (1) Miałem kilka uszczerbków na szybie, i zostałem obsłużony w ekspresowym... Jakub M. Super Warsztat (1) super warsztat i bardzo dobra usługa oraz jakość naprawy pojazdu!!!!! godny... Sebastian klient - opinia (1) Chciałem kilka razy skorzystać z usług myjni ręcznej i w większości... klient