Serwis-naprawa samochodu (1) Dowiadywałam się o cęnę usługi telefonicznie-w Carterze było najtaniej, potem... Gośka MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA, "NORMALNE CHŁOPAKI", SAMOCHODY CZYSTE, ZADBANE (MOŻE... tadeusz WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU (1) Odstawiłam samochód do serwisu w Sopocie na naprawę lakierniczą. Koniecznie... Alicja P.
beznadziejny warsztat, ceny z marsa, zero wiedzy, wkęcacze (1) Pojechałem do warsztatu dowiedzieć się coś na temat zawieszenia w moim... oliwek Nie polecam!!!!!!!!!!!1 (1) W w/w serwisie samochodowym chciałam dowiedzieć się o numery won samochodu... Daria Delux kosmetyki (1) Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w... Marta Grzegorz Wisniewski - opinia (1) W dniu 2.06.2009r. ok. godziny 20.00 na stacji BP przy ulicy Kołbrzeskiej... Grzegorz Wisniewski marek wojda - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Regularnie korzystam z tego "salonu... marek wojda Rewelacja! (1) Polecam wszystkim, fachowa obsługa i przystepne ceny. Pojechałam z problemem... Maja Prawdziwi zawodowcy (1) Z firmą Auto-Gum znam się juz od lat i zawsze do nich wracam. Profesjonalna... Sławomir Lewandowski Fachowo (1) Polecam usługi tego przemiłego pana.Oprócz tego,że udało mi się umówić mój... Magda Super firma (1) Bardzo zadowolony jestem ze współpracy z firmą ArCar, fachowi ludzie,... eliot Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! (1) Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! ja Bardzo polecam!! (1) Wczoraj montowałam alarm w nowym samochodzie. Nie dość że udało się Panom... Kamilla SUPER MYJNIA !!! (1) Myjnia naprawdę rewelka. Pełen profesjonalizm!!! POLECAM !!! JUŻ STAŁY KLIENT wciskają kit (1) NIE POLECAM kupiłem u nich radio CB z anteną, zapewniali o zasięgu 5-6 km,... tb Omijać szerokim łukiem (2) To prawda, że naprawiają tak, żeby do nich wrócić. Rok temu naprawiali mi... kierowca Bzdury i sztuczna opinia !!! (1) Witam!Za każdym razem korzystam z usług w tej firmie i wróciłem tylko raz z... Aero89 Przyzwoicie ale dosyć drogo (1) Wydaje mi się, że trochę drogo: wymiana oleju 40zł, wymiana świec 40zł,... klient Bardzo dobry warsztat! (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii, ponieważ ja jestem za każdym razem... Jarq Gdańsk