REWELACJA! (1) Panowie służą bardzo fachową naprawą a Panie przemiłą obsługą. Można... Elblążanka STRONA JEST GODNYM PRZECIWNIKIEM OTOMOTO (1) POLECAM TĄ STRONĘ JEST REWELACYJNA!!!!!!!!!! Mirek Krasiński BARDZO MNIE ZAWIEDLI !!! (1) Korzystałem z ich usług i teraz się zastanawiam, ile razy mnie naciągneli.... ekonom
Pełen profesjonalizm (1) Witam, zdecydowałem się na wstawienie BRC do mojej Merivy. Poszukałem na... Filip .... (1) ....Serwis jest do niczego, olewają klienta , każą sobie zapłacić za wszystko... Pablo Godny polecenia (1) Warsztat jeden z lepszych, ludzie tam pracujący znaja się na rzeczy. Warsztat... Marcin osoba fizyczna - opinia (1) Obsługa rewelacyjna - pełne zainteresowanie, czyściutko, można poczekać... osoba fizyczna Polecam (1) Znowu niestety musiałem skorzystać. Dobry kontakt, dobra cena. I części można... VW udawanie że nie ma problemu (1) Haczy mi dwójka i to zgłosiłem ale servis stwierdził, że skrzynia jest OK-... Stanisław Jestem zadowolona ! (1) Kupiłam u nich komplet opon zimowych do mojego Clio , z założeniem wyszło... Gosiamala Pelen profesjinalizm (1) Profesjonalna i mila obsluga, szybko i fachowao wykonana usluga. Przystepne... Mateusz Wojcik POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE POLECAM SERWIS. MAJĄ BARDZO DUŻY WYBÓR OPON I NAJWAŻNIEJSZE... KRYSTIAN Kawka (1) Polecam! Ludzie w porządku i uczciwi zakup bez zgrzytów :-] MISIEK PEŁNA KICHA (1) Dlaczego polecacie tych popeliniarzy, w warsztacie syf, mechanik pali... Marian Zawistowski Wiesław - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Dużym atutem jest możliwość umówienia się na... Wiesław kolejny problem z rozrusznikiem rozwiazany (1) po miesiacu naprawiony rozrusznik padl ponownie, panowie z bendiks znalezli... darek nissan (1) Witam, Korzystałem kilka razy z ich usług, wszystko szybko zawsze było... ps Przeglad 60 tys km (1) Nie polecam, omijac z daleka, auto 2 tyg temu i jakies 1000 km temu bylo na... Siwy Nareszcie coś innego i nowego (2) Nareszcie coś innego i nowego no i ceny umieszczania ogłoszeń przystępne adk.tvp Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat. Jeździłem po różnych serwisach... emp