!!! (1) Nie wierzyłam że mogą istnieć takie serwisy! Są fachowi i kompetentni.... Marta tak powinno być w kazdej firmie (1) firma protektor oklejała szyby folją sciemniającą w moim aucie. jestem bardzo... robson opel vectra polecam (1) kupiłem nissana co prawda u innego dealera ale to bylo spowodowane bardzo... nowy
SERWIS PŁATNOŚĆI (1) Mam skuter od pół roku. Dzwoniłem dzisiaj w sprawie naprawy gdyż uszkodziła... zaskoczony Partacze, oszuści i złodzieje (3) Panowie z którymi miałem do czynienia w tym serwisie dysponują małą... BYŁY KLIENT tomek - opinia (2) Byłem w tym warsztacie drugi raz. Po pierwszej wizycie miałem nienajlepsze... tomek kategorycznie odradzam (2) wymieniali mi tylną belkę w Peugot 106 1,5 miesiąca ( razem z poprawkami i... DZIDEK naprawa szybka aczkolwiek nie bezproblemowa (2) Auto naprawione w 4 godziny.Wymiana gumy na przegubie 150zl+czesci. Wymiana... klient mark - opinia (2) Ludzie!! Odradzam stanowczo! sami piszą na stronie znają się najlepiej na... mark Kurs kategorii C (2) Po prostu tragedia ,teoria Ok ale praktyka z Panem A. jeszcze mi się śni po... Jaca Tragedia! (2) Naprawa samochodów to po prostu tragedia! Z nieskomplikowaną usterką samochód... Klient Niewarto wkładać pieniędzy (2) Z czystego serca odradzam ten ośrodek, powód bardzo prosty instktorzy... zadowolony ok (1) nie mam uwag, wszystko ok, sprawnie, miła obsługa Anna Bardzo dobry Servis (1) Młoda firma ale już solidna. Jestm bardzo zadowolona z usług. Pomimo, iż... Patrycja Bardzo dobry warsztat (1) Przemiły właściciel firmy, prawdziwy pasjonat motoryzacji. Wiedział bardzo... Grzesiek Gorąco Polecam (1) Ja mam inną opinię niż poprzednik. W salonie handlowiec udzielił wszystkich... Marek Możejko ok (1) Byłam z mężem w salonie.Obsługa bardzo uprzejma.Dostałam atrakcyjną ofertę... Bożena Bardzo zadowolona klientka :) (1) Kupiłam w Skutermanii skuterek :) Obsługa bardzo kompetentna i miła, duży... Małgosia autokomis swojak (1) Witam komis zajmuje sie sprzedażą własnych samochodów jeśli macie samochód... daro Super PROFESJONALIZM (1) I tu potwierdzę przysłowie "Nie wszystko złoto co się świeci", pomimo iż... Tomek