Polecam (1) Bardzo dobry zakład, przystępne ceny i fachowa obsługa. Od jakiegoś czasu... Marek BARDZO DOBRA OBSŁUGA ! (1) Szczere porady,żadnego wciskania kitu. Dobrej klasy autoalarmy w promocyjnej... Piotr Ideał Trójmiasta! (2) Jestem stałym klientem tego sklepu i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się... Rafał
Kupno Auta (1) Bardzo dobry dealer.(W piątek wieczorem zadzwoniłem do salonu zapytałm się... Bosko Odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam warsztat Waras Serwis w Rumi, moją wizytę zapamiętam na... Niezadowolony klient REWELACJA - DOTYCZY SKODY!!! (1) PROFESJONALIŚCI W SERWISIE I DZIALE HANDLOWYM. MIŁA ATMOSEFERA I CENY BARDZO... FLEET MANAGER zakup meganki (1) Zakupiłem meganke w komisie RENAULT Zdunek w Gdyni. Ogólnie jestem zadowolony... śliwa zbeer - opinia (1) dobry fachowiec,nie zdziera,uczciwy zbeer odradzam, omijac jak najdalej (1) telefonu nikt tam nie odbiera, po dwoch godzinach wydzwaniania, jak ktos juz... jabloniec super (1) opony wymienione szybko -profesjonalne podejcie -mila obsluga!!!! polecam... anna Jak w każdym warsztacie. (1) Naprawy nie zawsze drobne - oddaję rano, odbieram po pracy - expres. Czasem... też paweł Próbowano wcisnąć niedopasowane rowery (2) Wybrałem się tam celem pomocy w zakupie dwóch rowerów w łącznej cenie ok 6... Bynio Corolla (1) Drogi Panie z Toyoty Corolli niestety takiej formy pseudo naprawy nie... Rozbicki krzysztoff Prawi3e skorzystalem (1) Drogi kliencie zostal Pan poinformowany ze nasz zaklad nie swiadczy naprawy... Rozbicki krzysztoff A ja jestem zadowolony (1) Bardzo wiele razy jezdzilem do Pana Brzostki z moim Citroenem Berlingo i... Maciek prawo jazdy (6) Witam wszystkich! Poszukuję dobrego instruktora na dodatkowe lekcje... ania333 arogancja i brak profesjonalizmu (1) Arogancja to mało powiedziane. Transakcja sprzedaży. Auto stało od 1.12.2008... barbara Polecam, pożądna firma! (1) Porządna obsługa, znają się na rzeczy! Polecam! adam polecam (1) bardzo miła i fachowa obsługa po zakupie wycieraczek pan wymienił mi je bez... grazyna monika - opinia (1) Rewelacja.Byłam bardzo zadowolona monika